Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slmmm kızlar oyle ınt baktım karbonatla test yapıyormus mıllet herhangı bır bardaga ıdrarınızı yapıyormussunuz kabarırsa hamıle kabarmassada hamıle degılmıssınız cok enteresan benım subatın ucunde denesemmı aksam acaba
slmmm kızlar oyle ınt baktım karbonatla test yapıyormus mıllet herhangı bır bardaga ıdrarınızı yapıyormussunuz kabarırsa hamıle kabarmassada hamıle degılmıssınız cok enteresan benım subatın ucunde denesemmı aksam acaba
canım yaa belirtiler nasıl sendee benimde 2 gün kaldı
slm cnm ben yapma derim yanlış anlama ama sonuçta nimet gunah yani yinede sen bilirsin Allah ım gönlüne göre versin remziyemm inşallah gelmiştir meleğin
eskıler boyle yapıyormus ebrum bılmıyorum kı yıne de bı umut ıste sanmıyorum ama ne bıleyım oyle dusunmek ıstıyorum dusun temmuz da kurtaj oldum ondan sonra sadece 1 ay korunduk onun dısında korunmadık ama yok tık yok olmuyor tup bebek ıllakı ama ben ıstemıyorum tup bebegı cok masraflı suan gercekten maddı yonden musaıt degılız esım yaza kadar beklıyelım sonra yapalım dıyor olmassa arabayı satıp y
apacaz [/QUOT
İNŞALLAH TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE KALIRSIN CANIM BENİM...
eskıler boyle yapıyormus ebrum bılmıyorum kı yıne de bı umut ıste sanmıyorum ama ne bıleyım oyle dusunmek ıstıyorum dusun temmuz da kurtaj oldum ondan sonra sadece 1 ay korunduk onun dısında korunmadık ama yok tık yok olmuyor tup bebek ıllakı ama ben ıstemıyorum tup bebegı cok masraflı suan gercekten maddı yonden musaıt degılız esım yaza kadar beklıyelım sonra yapalım dıyor olmassa arabayı satıp y
apacaz [/QUOT
İNŞALLAH TÜP BEBEĞE GEREK KALMADAN HAMİLE KALIRSIN CANIM BENİM...
ınsallah canım yaa ne bılım ıcımde bı umut var cok fazla sıskınlık var bende bu bı kac gundur adetıme de 2 gun var bakalım hayırlısı
Inşallahh canım benim zaten umutlarımız bizim herşeyimizzz.... Allahtan en önemlisi hayırlısı istemek bende 2 gün önce hamileydim şimdi ise düşürüyorum demekki nasip değilmiş vardır onunda bi zamanı bende 1 sene önce kürtaj olmuştum sonra 4 ay sonra yine hamile kaldım yine düşürdüm 4 tane düşüğüm oldu anlıycan..ama hiç bi zaman pes etmedimm
canlarım bugün çok yoğundum ya ve yoruldum eve bi atsam kendimi... clorem senin düşüklerle ilgili araştırma yapıldımı bi tanem. pıhtılaşma sorunu falan yok değil mi? biliyorsun o da düşüğe kimyasala falan sebep oluyormuş. bir iğneyle halloluyor üstelik. remziye kuzum inşallah hayırlısıyla pozitiftir sonucun ya, ben de merak ediyorum seni umarım sağlıkla sonuçlanacak güzel bir gebelik yaşarsın
sagol papımm ınsallah cumlemız yasarız bu mutlulugu bende hıc belırtı felan olmuyorkı hıc dıger gebelıklerımde de zaten saglam degıldı belırtı olmadı sabah kalkıyorum mıdem bulanıyormu dıye yok anam tık yok
canım hadi bakalım hayırlı olsun aşılaman bebeğini getrisin sana sağlıkla hayırla.buarada papillime katılıyorum yarın dua okuyalım sana.Rabbim kabul etsin
hadi bakalım papillim tam gaz çalışmlara devam canım
canım çok geçmiş olsun inşallah tahlilleri hep güzel çıkacak babanın iyi düşünelim ki iyi olsun
hadi inşallah canım gönlünüze göre olsun
ya kuzum seviniriz inşallah bu ay yüzümüzü gülsüren sen olursun inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın ? cinsiyet belli oldumu ?
aeangin canım sen de gelmiştin yazamadım acil iş çıkmıştı, nasılsın canım nasıl gidiyor? bebiş ve sen iyisiniz değilmi
yok canım önemli değil çok iyiyiz çok şükür bende bi gittim yeni geldim :) çok özlemişim sizleri
biz de özledik canım demek göstermiyo minik kuzu erkek gibi gördüyse değişmez gerçi ama hayırlısı tatlım bakalım