- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
kızlar bakın size ne anlatacağım...
şimdi benim kayınvalidem ve kayın pederim 82 yaşındalar Allah ım sağlıklı uzun ömürler versin onlara..
3 erkek 1 kız çocuğu olmuş kızı 45 yaşındayken kanserden vefat etmiş Allah ım mekanını cennet eylesin inşallah.. diğer kaynımlarda biri 59 diğeri 54 yaşında benim eşimde 32 yaşında annesi eşimi 50 yaşındayken dunyaya getirmiş kayınpederim kahveye gidememiş utancından ama aldıramamışlarda ne güzel dimi.. allah ım ol dedikten sonra neler oluyor ve eşim bana kısmetmiş iyikide olmuş..beni çok sever kayınvalidemle kayınpederim ama ben çok zor anne baba diyorum çok yaşlılar ya tuhafıma gidiyor :)
deli anne demicende ne dicen kanki yok yok ahbap yok yok babalık şaka bi yana canım valla anne demekle anne baba demekle baba olunmaz bence sen saygını sevgini göster içindende ne geliyorsa onu de.kayın valider gelinlerine eziyet edip sıkıntı yaratıyosa anne desen ne olur baba desen ne olur.valla kayınvalidemi çok seviyorum annem gibi ama eğer böyle iyi değilde nalet kötü bir kaynana olsaydı anne falan demezdim doğrusu kayın validemi çok seviyorum oda beni seviyo ama onada anne diyemiyorum.:)