aynen öyle tatlım hatta ben kızınca paşa torunumusun oğlum sen diyorum öyleyim evet diyor
benimsemiş yani durumu
süt buharını çok duydum ben ya hatta kk dada gördüm topiği falan var.. faydasını gören çokmuş. ben de önümüzdeki ay yapmayı planlıyorum. asyanınki tutar inşallah bu ay
tatlım preseed biz kullanıyoruz gebelik için değil de yani şöyleki (biraz açık yazıcam ama ayıbı falan kalmadı herşeyi yazıyoruz zaten
)ilişki esnasında acı olmuyor.. benim öyle sıkıntım olurdu eskiden doktora sormuştum preseed önerdi başka kayganlaştırıcı jellerde varmış ama preseed spermlere zarar vermiyormuş. o sebeple kullanıyoruz biz. içinden enjektörler çıkıyor onlarla vajinaya enjekte edip 10-15 dk sora ilişkiye giriliyor prospektüste öyle yazıyor ama biz öyle yapmıyoruz çok vıcık kaygan oluyor yani gerek yok gibime geliyo biraz sürüyoruz üstüne o kadar. ama dediğim gibi en içe doğru enjekte edince spermlerin oralara ulaşmasını kolaylaştırıyomuş.
işte böyle şekerim. bence al ama tavsiye ederim bende gebelik gibi bi yararı olmadı biliyosun ama faydalı bir ürün