10 kasımdı son adet tarihim canım kaç oluyor ozaman 4+3 mü
yok canım 4+5 olmuşsun karından görünebilir belki ya da alttan bakmak ister .eğer alttan baktırmak istemezsen idrarını tutabildiğin kadar tut görebiliyorlar o zman.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 kasımdı son adet tarihim canım kaç oluyor ozaman 4+3 mü
yok canım 4+5 olmuşsun karından görünebilir belki ya da alttan bakmak ister .eğer alttan baktırmak istemezsen idrarını tutabildiğin kadar tut görebiliyorlar o zman.
efsunum cnm benım hosgeldın..ogleden sonra pıt pıt seslerını duydugunun haberını verbol bol ayetel kursi oku..ferah tut ıcını.
karbeyza cnm benım daha cok yenısın..kalp atısı ıcın nerden baksan bı 3 hafta kadar daha beklemelısın... ya sabırrr
papılım cumartesı bızı mutlaka bılgılendır..bakalım rotamız ne olacak
ebuşum ne zaman kendını hazır hıssedersen ozaman yap tabıkı.. hakkında tup yada asılama hangısı hayırlısı ıse o olsun..bakarsın bunlara gerek bıle olmaz.. EN GÜZEL ŞEYLER,HİÇ BEKLEMEDİĞİN ANLARDA GERÇEKLEŞİR...
kızlar karbeyzanın dedıklerını mutlaka yapın.. bılıyosunuzkı herseyın devası DOĞADA.. rabbım ne demıs..DERMANI OLMAYAN HİÇ BİR DERT VERMEDİK.. ne mutlu...
kuzum şu açıdan söyledim: şimdi ilaçlardan senin döngün bir hayli değişti ya ovülasyon dönemini tespit edemeyebilirsin önemli günleri kaçırma. ya da internetten ovülasyon testi sipariş et, onunla gör ne zaman yumurtlayacaksın..bebişi düşünmemek en iyisi zaten o şekilde devam et kesinlikle şitres yapmadan ama bana sorarsan doktora gitmek istemezsen bile ovü testi ile gör.. şekerim bu ay bebişin gelsin hastalığın gitsin ya inşallah Her şey dua ile Allah yardımcımız olsun
canımmm ne güzel keşke bende geceleri uyuyabilsem ama uyuyamıyorum bu arada sütle maydonuzuda çok iyi diye duydum nasıl yapacaksın sen onu
canım bence bi deneyin ben tanıdıktan duydum çok iyi diye oyüzden söylüyorum ama talihanın dediği gibi süt ve maydonozda birebirmiş onu nasılsa içmiyorsun buhar yapıyosun ikisi bir arada olabilir yani canım
günaydın canımm evet bencede deneyin ama sütle maydonozuda mutlaka deneyin ihmal etmeyin canım..
hadi canım hayırlısı çok sevindim :)
kızlar bende bugün doktora gidicem bakalım ne olcak :) kese gözükmeyebilir küçük diye..bide midem bulanıyor arada çok ekşime oluyor,gaz sancısı varmış gibi herzaman bi kasılma gerilme var karnımda ,belime ise felaket kopuyor ara ara çok huysuz oluyorum bide akşamüstü hep uyuyorum buyüzden gece uyuyamıyorum sanırım ama uykum oluyor başım ağrıyor gene yok yani belkide heycandandır bilemiyorum
edlin sen bebiş için birşeyler yapmışmıydın. seninle tanışmışmıydık unuttum da...
kızlar ben çıkıyorum dualarınızi eksik etmeyin benden
bu arada çok açık kahverengi bir leke geldi biraz önce endişendim iyice
neyse görücez artık drda
akşam güzel haberler yazarım inşallah burada
öpüyorum hepinizi
kızlar ben çıkıyorum dualarınızi eksik etmeyin benden
bu arada çok açık kahverengi bir leke geldi biraz önce endişendim iyice
neyse görücez artık drda
akşam güzel haberler yazarım inşallah burada
öpüyorum hepinizi
kızlar nedense alıntı yapamıyorum ebrucum, karbeyzanın dediği böğürtlen kökü suyunun içilmesini araştırıyorum, yumurtanın çatlamasına faydalıymış. yani bu sepepten gebe kalamayanların hamile kalmasını kolaylaştırıyormuş, Sen doktora gittiğinde verdiği ilaçlar kist yapıyor ve diğer ayı değerlendiremiyorsun ya doktorun verdiği ilacı (klomen yada başka ne kullanamanı istiyorsa) içerken yanında bu böğürtlen kökünü mü içsen acaba. yani canım okuduğum kadarıyla ben böyle anladım hem diğer aya kistin olmaz hem de döllenirse bebiş gelir canım. bir araştır istersen sen de edlin, canım teşekkür ederim hemen yazarım tabi ama evdeki internetim hala bağlanmadı en kötü ihtimalle pazartesi sabah bildiricem durumumu keşkem hormon değerlerim süper çıksa, keşkem doktor güzel şeyler söylese, keşkem ocakta bebişkom gelse, ah keşkem keşkem keşkeemmm bebişim olsaaaa keşkemm küçükpisi, tatlım bence al ovülasyon testini bu ay inş hiç hasta olma ve birlikte hamile kalalım zaten muhtemelen aynı dönemlerde denemeler yapıcaz, sonu bebiş olur inşallah sen bi doktoruna da git bakalım.. ya sana bişi dicem bence en hamile kalsan bu hastalık geçicek öyle hissediyorummm haydi sıkı çalışalım taliha, süt buharını daha evveldende okumuştum canım o da galiba rahim içindeki bir takım gebeliği engelleyici şeyleri ortadan kaldırıyor akıntı falan oluyormuş ve rahmi temizliyormuş. Bir dene bakalım, şifa olsun inşallah sana efsun, canım benim hayırlı haberlerle gellllllll heyecanla bekliyorummmm
efsunum cnm benım hosgeldın..ogleden sonra pıt pıt seslerını duydugunun haberını verbol bol ayetel kursi oku..ferah tut ıcını.
karbeyza cnm benım daha cok yenısın..kalp atısı ıcın nerden baksan bı 3 hafta kadar daha beklemelısın... ya sabırrr
papılım cumartesı bızı mutlaka bılgılendır..bakalım rotamız ne olacak
ebuşum ne zaman kendını hazır hıssedersen ozaman yap tabıkı.. hakkında tup yada asılama hangısı hayırlısı ıse o olsun..bakarsın bunlara gerek bıle olmaz.. EN GÜZEL ŞEYLER,HİÇ BEKLEMEDİĞİN ANLARDA GERÇEKLEŞİR...
kızlar karbeyzanın dedıklerını mutlaka yapın.. bılıyosunuzkı herseyın devası DOĞADA.. rabbım ne demıs..DERMANI OLMAYAN HİÇ BİR DERT VERMEDİK.. ne mutlu...
naber kızlar.. hayat nasıl...
bir kaç aydır istemiyorduk ya. bakalım bu ay istiyecekmiyiz emin değilim. hatta dün ebe aradı, ne durumdasın diye. bende istemiyoruz dedim, işte aradığı için evet hayır dedim sadece. aslında çok istiyor ama isteyemiyorum.
seninde gelmiş kırmızıların hadi hayırlısı olsun. doktorada gidecekmişsin inş. bu ay güzel haberlerle gelirsin.
dediğin doğru takip edemem çok değişken benim döngüm. ovü testi olabilir. hastalanmadan devam edersem alırım o testleri.
ebrucum doktorun ilaçlarıda kist yapıyor ya kime güveneceksin ozmn. inş. bebeğin gelirde önümüzdeki ay ihtiyacın olmaz ilaçlara...