Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ne listesi yapıyosunuz benide ekleyin
canım ilk sayfadaki listemizi görmedinmi ver bilgilerini ekleyeyim seni
yaş:24 9.deneme bat:4-5 ağustos ilk bebek(inş.) benide eklermisin efsuncum...
ekledim canım inşallah bu ay tuttururuz hepimiz
canimmm benide ekle ayy bende hic gormemisim valla
yas:23 deneme: 10 BAT: 1 agustos ilk bebegimiz :)
herkese hayırlı ramazanlar baya uzun zaman olmuş yazmayalı en son 12 tmmz da adet olunca artık hasap falan yok demiştim öyle devam ediyom yumutlama ve adet hesabı yapmadım hiçbirinin hesabını yapmadım valla.ama şu sıralar yumurtlama zamanım onu anluyrum akıntım ve kasıkta batmalar var.Hamile arkadaşları da ççook tebrik ediyoruuum.Allah inşallah Hyırlı zamanda nasip eder hepimize
efsuncum kızını kacıncı denemede tutturmuştun. Cümleye bak ya. Saçma bir cümle oldu ama napam. Tutturmak
merhaba kızlar nasılsınız?. daha gelmedi kırmızılar. gerçi 2 gün olduda progestan kullanalı. gelsinde kurtulayım artık.... ilaçtanmı sıcaktan mı bilmiyorum ama astım krizi geçirdim sabah. ilaçlarımda yetmedi. acile götürdüler beni. daha yeni yeni kendime geliyorum... annemdeyim şimdi. oruçta gitti...
merhaba kızlar nasılsınız?. daha gelmedi kırmızılar. gerçi 2 gün olduda progestan kullanalı. gelsinde kurtulayım artık.... ilaçtanmı sıcaktan mı bilmiyorum ama astım krizi geçirdim sabah. ilaçlarımda yetmedi. acile götürdüler beni. daha yeni yeni kendime geliyorum... annemdeyim şimdi. oruçta gitti...
geçmiş olsun canım dikkat et kendine allah yardımcın olsun çok zor astım