Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerelerdesiniz yahuuuu
kuzum ben bab-ı esrar a daldım çok güzel yahu, hem merakla okuyorum hem de bitmesin istiyorum ebru napıyo acaba, canımı sıkkın ondan mı girmiyo bilmiyorum.. asyanın babası iyileşmiştir inşallah.. taliha gebze 3teymiş facebookta gördüm edlinin dünki test sonuçları çıkacaktı bugün.. diğer kızlar nerlerde acaba :44:
betüşüm senin bidahaki doktor kontrolün ne zaman?
şuan bende aynı kitaba başladım çok güzel gidiyor ahmet ümit zaten adamım benim
ben önümüzdeki hafta perşembeye aldım randevuyu 2 hafta sonra gel demişti.inşallah duyarız kalp atışlarını
efsuncum tabıkı pıt pıt seslerını duyacaz cnm benım :) bu arada ahmet ümitin bab-ı esrar bende okudum hatta ıstanbul hatırası kıtabı vardı son cıkan onu da okudum oda cok guzel sıddetle tavsıye ederım.. bende habıre yata dosek yatınca ıkı haftada 2kıtap bıtırdım.. ne en guzel gıder dedım arkadaslar ask kıtabı gıder dedıler :) canan tanın pırayesı ve en son yurekler olur kıtabını bıtırdım.. varsa sızın baska tavsıyelerınız onlarıda okuyayım :)) anca vakıt gecıyor
hmm demek aynı kitabı okuyoruz, ben sonlara yaklaştım çok beğendim ya :) bende ahmet ümit hayranıyım süper bi kalemi var..
duyacaksın tabiii inşallah pıtpıtları az kaldı
efsuncum tabıkı pıt pıt seslerını duyacaz cnm benım :) bu arada ahmet ümitin bab-ı esrar bende okudum hatta ıstanbul hatırası kıtabı vardı son cıkan onu da okudum oda cok guzel sıddetle tavsıye ederım.. bende habıre yata dosek yatınca ıkı haftada 2kıtap bıtırdım.. ne en guzel gıder dedım arkadaslar ask kıtabı gıder dedıler :) canan tanın pırayesı ve en son yurekler olur kıtabını bıtırdım.. varsa sızın baska tavsıyelerınız onlarıda okuyayım :)) anca vakıt gecıyor
bir kitap kurdu daha çıktı çok sevindim
Ahmet Ümit:Sultanı Öldürmek, Beyoğlu Rapsodisi, Şeytan Ayrıntıda gizlidir tavsiye ederim üçünüde.. bu bitince ben de istanbul hatırasını okuyacağım aldım..Son zamanlarda okuduğum Kahperengi, Gizli Anların Yolcusu, Boranın Kitabını da şiddetle tavsiye ederim. Elemde bekleyen Amin Maalof -doğudan uzakta var onuda okuyayım fikirlerimi paylaşırım.. Canan tanın bi kitabını okumuştum ama adını unutum, pirayesi güzelmiş duymuştum daha önceden.. Birde Pınar Kür, bitmeyen aşk.. sonra Orhan Pamuk masumiyet müzesi...
bir kitap kurdu daha çıktı çok sevindim
Ahmet Ümit:Sultanı Öldürmek, Beyoğlu Rapsodisi, Şeytan Ayrıntıda gizlidir tavsiye ederim üçünüde.. bu bitince ben de istanbul hatırasını okuyacağım aldım..Son zamanlarda okuduğum Kahperengi, Gizli Anların Yolcusu, Boranın Kitabını da şiddetle tavsiye ederim. Elemde bekleyen Amin Maalof -doğudan uzakta var onuda okuyayım fikirlerimi paylaşırım.. Canan tanın bi kitabını okumuştum ama adını unutum, pirayesi güzelmiş duymuştum daha önceden.. Birde Pınar Kür, bitmeyen aşk.. sonra Orhan Pamuk masumiyet müzesi...
sıkılıyorum artık daralıyorum kızlar kusurabakmayın arada uğrayacağım artık çok takıyorum kafama kafam rahatlayınca hep sizinleyim
inşallah canım ya
inallah edlincim ya bi endişe hali var sürekli
sendebenim bütün favori kitaplarımı önermişsin bana kitap kalmamış
hımm birde iskender palanın şah ve sultan ile od u tavsiye edeyim bende
kızlar benim adet geçeli 4 gün oluyor.Adetimin geleceği gün ateşim düşmüştü ama şimdi gene yükdeklerde ve kırmızılar gelmedi tabi.Şuanda çok belirti yok sadece bir akşam çok acayip şekilde göğüslerim sızladı ve başları büyüdü sarı akıntı ara ara beyaz akıntı var.Evde test yaptım 3 tl ye almıştım ama hep tek çizgi .Sizce hamile olabilirmiyimmm....
kızlar benim adet geçeli 4 gün oluyor.Adetimin geleceği gün ateşim düşmüştü ama şimdi gene yükdeklerde ve kırmızılar gelmedi tabi.Şuanda çok belirti yok sadece bir akşam çok acayip şekilde göğüslerim sızladı ve başları büyüdü sarı akıntı ara ara beyaz akıntı var.Evde test yaptım 3 tl ye almıştım ama hep tek çizgi .Sizce hamile olabilirmiyimmm....
inşallah canım ya
inallah edlincim ya bi endişe hali var sürekli
sendebenim bütün favori kitaplarımı önermişsin bana kitap kalmamış
hımm birde iskender palanın şah ve sultan ile od u tavsiye edeyim bende
sıkılıyorum artık daralıyorum kızlar kusurabakmayın arada uğrayacağım artık çok takıyorum kafama kafam rahatlayınca hep sizinleyim
oooo süpersin DD daniel finn 'ıkı ıyı hırsız' cici bir kitap..bunun dısın da kişisel gelişim severmısın bılmıyorum ama kitaplıgında mutlaka olmalı bana tesekkur edersın AHAMET ŞERİF İZGÖREN şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır.. soluksuz okudum.. ben kısısel gelısım sevmem ama babam tavsıye etmıstı ve ıyıkı de okumusum.. aklında bulunsun cnm :)
kızlaarr bıraz once doktorum aradı.. seker ve ıdrar sonucumu soyledı..sekerım normal ıdrarım temız cıkmıs... cok mutlu oldum.. enfeksıyon dusuncesı tuylerımı urpertıyordu... cok mutlu oldummm DDDD
Cevaplarınız için teşekkürler göğüs ağrım yok sadece basları büyüdü ve beyaz akıntım var idrar renginde koyü anlamadım gitti aklımda tek şüphe var idrar testi ucuz ve adilerdenmiydi ben ayın 19 da yumurtladım belkide idrara geç karışıyor kafam karıştı hüsrana uğramak istemiyorum esim yaptıralım kan testini diyor ama ben korkuyorum