Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım aramıza.inşallah en yakın zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
ben akşamları iş çıkışıları çok yorgun oluyorum eve giderken yokda başdönmesi yaşıyorum yol tutuyor artık.onun dışında iyiyim çok şükür
Mutlu gunler arkadaslar
Bende araniza katilmak istiyorum
Ben 2 bucuk yildir evliyim,gecen yil ekim ayinda hamileydim ama maalesef 4.haftada kalp atislarinin durmasi nedeni ile bebegimi kaybettim ve tekrar hamile kalamadim.Her ay husran,cok yiprandigimi hissediyorum.Umarim bir gun bizde annelik duygusunu tadariz.
Sagolun arkadaslar
Amin insallah
Bu arada hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin☺
tuubacım hos geldın..burdakı kızlardan cok sey ogreneceksın cok tatlılar..bende yenı sayılırım.. ılk hamıleleıgın tedavısız dogal yolla oldu ıse ıkıncısıde olacaktır dıye dusunuyorum..ve ılk gebelıgındusuk olmasını her doktor normal karsılayıp arastırma ıhtıyacı bıle duymaz.. bende ılkını erken dogumla kaybettım..sımdı ıkıncıye hamıleyım.. hersey gonlunce olsun tatlım..
kızlar kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın.. fazla yorulmayın.. eger maddı sıkıntınız yoksa özel sırketse ıs yerlerınız calısmayı cok uzatmayın derım.. ama yok calısmak ıyı gelıyor fazla yorulmuyorsanız calısın tabı ama YORULMAYINNNN.. ben öğretmenım cocuklarımı yarı yolda bırakıp ayrılmak zorunda kaldım.. hepımız cok uzulduk ama bebegım ıcın mecburdum.. aman dıkkat :)))
kuzum senin yazdığını görmemişim, sonucu alınca paylaş bizlede
kızlar bnde birgün bu hamileler listesinde yar alırmıyım=((((
canlarım şimdi ilk sayfayı düzenlenyeceğim talep topluyorum :))
nasıl bir şey istersiniz listeleri kaldırayımmı? zaten 7-8 kişiyiz en fazla
ya klasik dahaçok küçüksün çok erken gibişeyler söylüyorlar.