Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle haklısın benim kadar ayrıntı düşünmesin benim eşim ama şuanki halinden biraz daha fazla düşünebilir yani
valla yaa hep gezesim var hiç işe gelesim yokkk 2 gün bile iyi geliyor insana, eylülde tatil yapıcam bolbollll soğan suyu bugün bitiyo benim akşam alışkanlık yaptı boşluğa düşücem bitince
valla yaa hep gezesim var hiç işe gelesim yokkk 2 gün bile iyi geliyor insana, eylülde tatil yapıcam bolbollll soğan suyu bugün bitiyo benim akşam alışkanlık yaptı boşluğa düşücem bitince
erkeklerin giyeceği kıyafeti bile bayanlar düşünüyor
evet şahsen ben günlük ne giyecekse hazırlıyorum baştan aşağı, tüm herşeyini ben alıyorum gelmiyo artık alışverişe, iyice rahatladııı yıktı üstüme bu tarz işlerini mutsuzmuyum hayır zevkle yapıyorum tabiikiii ne yapsam beğeniyo zaten kendi uğraşmak istemediği için
ay tatil demeyin canım çekiyor. olan var olmayan var yani
iyi uyguladın sen soğanı.ben çok başarılı olamadım onu uygulamada.acaba kuru soğan yesek faydası olmaz mı
ben de test müptelası oldum alışkanlık yapıyor ya o test
2 ay izin mi yapacakmış ? vay be izne bak. başka bir doktor bul tatlım ya nisa hastanesiydi dimidoktorum izindeymiş ekimde gelicekmiş napıcam ben şimdi :2:
doktorum izindeymiş ekimde gelicekmiş napıcam ben şimdi :2:
2 ay izin mi yapacakmış ? vay be izne bak. başka bir doktor bul tatlım ya nisa hastanesiydi dimi
valla canım benim de tadı hoşuma gitti niyeyse herkesin bu kadar zorlandığı bişeyi beğenmem de bi garip doğrusu ne mide varmış ayy o test öyle bacımm bağımlılık yapıyo bırakamıyosun benim bitmiştide öyle kurtulmuştum inşallah sende gebelik testinde çifti görüp bırakcaksın.. bugün kaçıncı günün, çalışmalar devam dimi
bu arada küçükpisiden alıntılarken sanki o yazmış gibi olmuş kocacığı giydiriyorum evet, moda tasarım heveslerimi onun üstünden alıyorum böyleceeeee
evet cnm nisa hastanesi ay ne bileyim şimdide tekrar başa dönmek istemiyorum yeni bir doktorla2 ay izin mi yapacakmış ? vay be izne bak. başka bir doktor bul tatlım ya nisa hastanesiydi dimi
özel hastane cnm rahatsızmıymış ne uyuz oldum iyiceokadar izinmi olur 1.5 ay özeldemiydi belki hastane değiştirmiştir
belki seminere falan gitcekdir yurtdışına eğitime falan.. bencede değiştir ebruşum doktoru.. eğer çok memnunsan o gelince tekrar ona dönersinn
ya ben 9.gün 2.çizgiyi belirgin ama daha silik bir şekilde gördüm çalıştık.10. gün iki çizgide aynı gibiydi dündü 1 gün atladık işte.bu akşam da muhtemelen aynı şekilde olur diye tahmin ediyorum çalışırız bi aksilik olmazsa.
bu arada ben erken yumurtluyorum anladığım kadarı ile
evet cnm nisa hastanesi ay ne bileyim şimdide tekrar başa dönmek istemiyorum yeni bir doktorla
özel hastane cnm rahatsızmıymış ne uyuz oldum iyice
değiştirecem de cnm guvenemiyorum ki ya korkuyorum çok şeytan diyor gitme otur bekle :2:
kızlar neredesiniz ya bnm bugün adetm bitti ama birkaç gündür midem bulanıyo ya.Oruçluyken bu kadar kötü olmadım anlamadım arada da kasıklarıma batmalar oluyo.Evet hamilik değildir ama nedir ya:18:
valla bilemedim ki canim ben simdi usutmus olmayasin ? ama yumurtlama doneminde de olabilrsin bnmde oyle sancim oluyo cunku yumurtlama donemimde :) regl olmama 10 gun kaldi benimde feci derecede akintim var ve soylemesi ayip ama idrarim cok koyu ve kokulu oluyo neden acaba bende bunu anlayamadim mesela :)
ne biliim cnm anlayamadım valla ama seninki de sanki hamilelik belirtisi gibi ya nedersin