- 15 Mayıs 2010
- 1.581
- 1
inşallah canım bak ne güzel sonuçların temiz çıkmış güzel haberini de ne yakın zamanda veririsin canım
tekrarlamışım...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım bak ne güzel sonuçların temiz çıkmış güzel haberini de ne yakın zamanda veririsin canım
merhaba kızlar hayırlı cumalar bende giremedim hastaneden gelince yazacaktım hormon testim herzamanki gibi normal çıktı hiç bişey yok tekrar klomen yazdı yanında bide koraspirin yazdı kan sulandırıcıymış. kısmet olursa yarın klomene başlayacağım ama sanırım ovitrella zamanı bayramın ikinci günü pazartesiye denk geliyor geçen aya göre hesapladım klomenden sonra 5. gün yumurtam 19 mm olmuştu şimdi bayramda acile gitsem yumurta kontrolü yapıp iğnemi vururmu kafam ona karıştı gerçi klomen bittikten 2 gün sonra gene gideceğim cuma gününe ama o zaman tam büyümemiş olur kesin. kızlar içim umutla dolu inş inş bu ay diyorum sizler nasılsınız yeni bi haber yok mu
canım testinin güvenilirliği pek yok çünkü battan sonra kesin sonuç veriyorlar ama olmasa da yıkılmıyoruz inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız sendenhassas test değil. evde vardı onu yaptım.
merhaba kızlar hayırlı cumalar bende giremedim hastaneden gelince yazacaktım hormon testim herzamanki gibi normal çıktı hiç bişey yok tekrar klomen yazdı yanında bide koraspirin yazdı kan sulandırıcıymış. kısmet olursa yarın klomene başlayacağım ama sanırım ovitrella zamanı bayramın ikinci günü pazartesiye denk geliyor geçen aya göre hesapladım klomenden sonra 5. gün yumurtam 19 mm olmuştu şimdi bayramda acile gitsem yumurta kontrolü yapıp iğnemi vururmu kafam ona karıştı gerçi klomen bittikten 2 gün sonra gene gideceğim cuma gününe ama o zaman tam büyümemiş olur kesin. kızlar içim umutla dolu inş inş bu ay diyorum sizler nasılsınız yeni bi haber yok mu
denemedim canım nasıl bi şey o? daha adet olmadım 2 gün var. olmazsa memlekete giderken yaparım saklı gizli kimselere göstermeden içerim tarif eder misin sana zahmet??
çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim tez zamana hepimize kısmet eder hamiş olmayı. efsunn07 canım beim batı 7 eylül olarak değiştirirsen sevinirim ki inşallah gelmezler
aaaaa hamilemiymiş çok sevindim.rabbim bizlerede nasip etsin.1. Transferi tutmayınca yıkılmıştı çok şükür 2.si tutmuş demek.
kizlar ben cook kotuyum cookk annem babam kardesim samsuna gittiler bizim orda findik tarlalarimiz var onun icin babam kalp krizi spazmi gecirmis daha oncede gecirmisti yogun bakimda falan kalmisti 1 hafta ama kalp damarlarindan 1 i tikaliymis anju olcakmis anlamamis burdaki doktorlar taaa samsunda simdi anju olcak ayyy cokk fena oldum simdi aldim haberini nolur dua edin acilsin damari (( yanina gidemiyorum cok merak ediyorum onu offff ((
soğanı 4 e bölüyorsun kaynatıyorsun ılıyıncada içiyorsun sabah akşam taze yapıyorsun 14 gun boyunca içiyorsun cnm dene bencede Allah ım şifanı versin.
canım testinin güvenilirliği pek yok çünkü battan sonra kesin sonuç veriyorlar ama olmasa da yıkılmıyoruz inşallah en yakın zamanda güzel haberi alırız senden
çok sevindim adına canım... bir şey sormak istiyorum. ben de az sonra doktora gideceğim ama ultrasonla mı bakacak alttan mı bilmiyorum. ilk kez gidiyorum evlendikten sonra. idrara sıkışık olmak lazım mı ultrasonla bakar mı bilemedim. sen nasıl gittin?
kizlar ben cook kotuyum cookk annem babam kardesim samsuna gittiler bizim orda findik tarlalarimiz var onun icin babam kalp krizi spazmi gecirmis daha oncede gecirmisti yogun bakimda falan kalmisti 1 hafta ama kalp damarlarindan 1 i tikaliymis anju olcakmis anlamamis burdaki doktorlar taaa samsunda simdi anju olcak ayyy cokk fena oldum simdi aldim haberini nolur dua edin acilsin damari (( yanina gidemiyorum cok merak ediyorum onu offff ((
çok sevindim canım hakkında hayırlısı olur inşallah bu ayda bebeğin tutunur.bende hasta olacaksam ki öyle hissediyorum bayramdan önce olsam keşke hemen gider ne olacağına karar verirdik.klomeni kaçtane verdi canım.
bur_mus çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin.
sağol ebebruli peki adetliyken de yapılabiliyor mu?
efsuncum çok sağol ama ne bileyim farkında olmadan çok hazırlıyorum kendimi. olmayınca da çok üzülüyorum
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babacığınakizlar ben cook kotuyum cookk annem babam kardesim samsuna gittiler bizim orda findik tarlalarimiz var onun icin babam kalp krizi spazmi gecirmis daha oncede gecirmisti yogun bakimda falan kalmisti 1 hafta ama kalp damarlarindan 1 i tikaliymis anju olcakmis anlamamis burdaki doktorlar taaa samsunda simdi anju olcak ayyy cokk fena oldum simdi aldim haberini nolur dua edin acilsin damari (( yanina gidemiyorum cok merak ediyorum onu offff ((