- 16 Ağustos 2011
- 1.079
- 0
valla canım söylenen kadarıyla eskiden osmanlıda haremdeki cariyelerin uyguladığı bi yöntrmmiş bu... tabiki padişahlar şehzade sahibi olmak için herşeyi yaptırıyorlarmış
abboow hepimiz şehzade anası olucaz desene tutarsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla canım söylenen kadarıyla eskiden osmanlıda haremdeki cariyelerin uyguladığı bi yöntrmmiş bu... tabiki padişahlar şehzade sahibi olmak için herşeyi yaptırıyorlarmış
canım niye yalan oldu yaa soğan günde bi kere de olsa yap bence, hadi aklına gireyim senin ben de dün hazırladım ılısın diye beklerken uyuyakalmışım 1 saat sonra uyanıp içtim şifa olur inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizim şehzade ve prensesler de bu yöntemle gelir inşallahh hemencicik
Günaydın ben biraz kilolu olduğum için herhalde ssallla titreti beceremiyorum dün ilk defa bacakları diktim yukaarı önceden sadece yastık koyuyodum bizimkide evde ne var ne yok yastıkların hepsini taşıdı bana :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşş...
aeangin senin bat ne zaman canım? belirtin falan var mı??
günaydın kızlar... Konu yine salla titret bakıyorum Salla titretin canlı öğreğiyim canlarım. Aramıza yeni gelen arkadaşlara da gaz olsun. Kızlar normalde spermlerin yarısı ilişkiden sonra en ufak bir kımıldayla dışarı çıkıyor. Ben bu ay o kadar dikkat etmiştimki. Ayaklarım havada ilişkiden sonra yine ayaklarımı hiç indirmeden bir damlasını bile dışarı kaçırtmadan hem yarım saat bekledim. Hemde titredim. Daha önceki aylarda her zaman spermler dışarı çıkıyordu.
benim normalde bat 5 ağutostu cnım ama battan tam 5 gün önce 31 temmuzda oldum hiç beklemediğim bişyeydi bu yüzden bidahaki bat için bişey söyleyemiyorum
bizim şehzade ve prensesler de bu yöntemle gelir inşallahh hemencicik
aaaa öyle olunca rahim bebek için kendini hazırlıyo derler son 3 aydır benim de hep 5 gün 5 gün öne geldi. hayırlısı olsun
kızlar bu kürler zor oluyor ramazanda ben düzenli kullanmam gereken ilaçları bile alamıyorum
günaydın kızlar... Konu yine salla titret bakıyorum Salla titretin canlı öğreğiyim canlarım. Aramıza yeni gelen arkadaşlara da gaz olsun. Kızlar normalde spermlerin yarısı ilişkiden sonra en ufak bir kımıldayla dışarı çıkıyor. Ben bu ay o kadar dikkat etmiştimki. Ayaklarım havada ilişkiden sonra yine ayaklarımı hiç indirmeden bir damlasını bile dışarı kaçırtmadan hem yarım saat bekledim. Hemde titredim. Daha önceki aylarda her zaman spermler dışarı çıkıyordu.
kızlar bu kürler zor oluyor ramazanda ben düzenli kullanmam gereken ilaçları bile alamıyorum
bu ay su salla titret sayesinde patlatırmışız arka arkaya haberleri inşallaaahh
ben tutamıyorum ilaç alıyorum gün içinde, soğanı uyguladım bu ay inşallah faydasını görürüm
canım hoşgeldinnnnnn, doktora gittinmi yeni bi doktor bakıcam diyordun naptın bakalım güzellikk
Evet canım aynı hastaneden başka bir doktordan randevu aldım. Bu doktor için iyi diyorlar. Bunuda beğenmezsem hastanede iki kadın doğumcu daha var. Hepsini denerim olmadı. En son keseyi görmüştüm. Haftaya perşenbe de kalp atışları için gidecez bakalım.
Kıslar size şimdik alakasız bişi sorcam fikri olan varsa sölesin.ya bu hani ele yakılan kına varya ben saçıma ondan yakmak istiyorum.saçım röfleliydi çok yıprandı bende gittim çikolata kahveye boyadım rengi fena değil ama akıyo bende artık boya falan yapmak istemiyorum çok sıkıldım.bu kınadan alsam saçıma yaksam tutarmı acaba hem çok yumşacık oluyomuş çok besliyomuş ne diyosunu?
canım senin bi rengin varya karamel gibi ondan boyatsana o çok yakışmış ten rengine aşırı gitmişş.. kınayı bilmiyorum o ton tutmayabilir gibime geliyo ama bilmiyom bence karamele boyat
: