Hamilelik ve seks

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.034
10.802
Merhaba hanımlar.

Neredeyse 5.5 aylık hamileyim. Haliyle şükür göbeğim büyümeye başladı 🌸 ilk başta eşimin beni istemesiyle alakalı bi sorunum yoktu. Normal rutinimiz devam ediyordu ama son zamanlarda uzak durmaya başladı. Bebeğimizi artık o da eliyle karnıma dokunduğunda hissedebiliyor. Bundan dolayı uzaklaştı sanırım. Ben de yakınlaşamıyorum istemiyorsa zoraki olmasın diye.

Zaten ben de 9 ay karnım burnumda olana kadar sekse devam edecek değilim de, sonuçta karnım büyüdü diye artık eşim artık beni başka bi yere mi koyuyor kafasında? İnsan biraz kötü hissediyor...

Bende aynı sorunu yaşamıştım hamilelikte
Bazı erkekler korkuyor galiba bebege zarar vermekten bilemiyorum hangi akla böyle davraniyorlar
Sanki penis boyları 20 cm falan :p
Yaaa 🙈😂

E şimdi bi 3.5 ay böyle, en az bi 4-5 ay daha doğumdan sonra seks yok. Nasıl olucak özellikle onun için bilmiyorum

Bende aynı sorunu yaşamıştım hamilelikte
Bazı erkekler korkuyor galiba bebege zarar vermekten bilemiyorum hangi akla böyle davraniyorlar
Sanki penis boyları 20 cm falan :p
Oyle demeyin gecen doktor acilma var mi diye kontrol yapti bana, parmagim bebegin basina degiyor dedi, asagida mi yani dedi hayir dedi. Tabi bu bizim de seks hayatimizi bitirdi, su an yaramaz nisanli ciftler gibiyiz :)

Eğer doktor sakınca görmüyorsa ilişkiye devam edebilirsiniz. Ama sıkıntı olmadığı halde ilişkiye girmeyen çok çift var zaten. Yani arada çocuk var gibi değişik, tuhaf bişey 😄

Ben 4.aydayim Dr a ilk kese göründüğü zaman sordum dikkatli olun herhangi bi sıkıntı yok ilişki için dedi

Normal düşünüyorum. Zaten normali 4 5 ay olmaması
Kim dedi bunu size?
Normal yada sezeryan normali 40 gün, olması gereken rahmin toparlanması dikişlarinizin iyileşmesi, bu da ortalama 40 gün sürüyor hadi diyelim iki ay sürdü kalan 3 ay niye cinsellik yaşamayacaksınız?
Hiç bu konuda bir doktorla konuştunuz mu?
İnandığınız şey aşırı mantıksız saçma sağlıksız ve evlilik için sakıncalı
Doğru bilgi edinin

aa neden böyle dediniz? :eek: biz sabah sevistik, öğlen doğuma gittik 🤭 doğumdan sonra da kanama bitince 4-5 beklemeniz gerekmiyor, hazır hissetmeniz yeterli
Yaaa offf 😂🙈 çok teşekkür ederim. İnşallah her şey hemen geçip normale döner

Kim dedi bunu size?
Normal yada sezeryan normali 40 gün, olması gereken rahmin toparlanması dikişlarinizin iyileşmesi, bu da ortalama 40 gün sürüyor hadi diyelim iki ay sürdü kalan 3 ay niye cinsellik yaşamayacaksınız?
Hiç bu konuda bir doktorla konuştunuz mu?
İnandığınız şey aşırı mantıksız saçma sağlıksız ve evlilik için sakıncalı
Doğru bilgi edinin
Allah aşkına işinize bakar mısınız? Sizin negatifliğinize benim ihtiyacım yok. Sinirinizi başka yere yönlendirin. Konumdan çıkın lütfen

Allah aşkına işinize bakar mısınız? Sizin negatifliğinize benim ihtiyacım yok. Sinirinizi başka yere yönlendirin. Konumdan çıkın lütfen
Hanımefendi bize soran sizsiniz sanki kapınıza dayanmışımda özel hayatınıza karışıyormuşum gibi niye davranıyorsunuz? İşimize bakacaksak ne diye bize soruyorsunuz? Negatif olan sizsiniz ben değil, negatif ne dedim ben size, gayet doğru bir yol gösterdim, bir sağlık sorunu olmadıktan sonra hiç bir doktor doğumdan sonra 5 ay sevişmeyin demez, 5 ay ne alaka yani, kim dedi bunu size diyorum cevap yok, saçmasapan davranıp saldırgan cevaplar veriyorsunuz, bence sevişin de rahatlayın belki o zaman karşınızdakinin ne dediğini anlayabilirsiniz. Bir yandan yanımdakilerle sohbet edip kahkaha atarken bir yandan size cevap yazıyorum, olmayan sinirimi sizden nasıl çıkarabilirim? Sinirli ne dedim ben size kafanızdan uydurup uydurup inanıp bana cevap veriyorsunuz. Konunuzdan da çıkmıyorum bunun kararı size kalmamış çok tuhafsınız çok.

Hangi doktor tıbbi bir engel yokken sevişmeyi yasaklar ki doğum sonrası? 40iniz çıkana kadar bekleyip sonrasında herhangi bir problem yoksa normal hayatınıza devam edersiniz. Doğumdan sonra 4-5 ay seks yok olayı sizin fikriniz sanırım. Erkekler hamile eşlerine yaklaşmaya korkabiliyorlar. Sanki penis bebeğe değecek,anlatmaya kalksanız anlatamazsiniz. Kült olmuş kafalarında artık.

Benim doktorum 9 ay boyunca ilişki önermişti
Açılma daha kolay olur diye söylemişti galiba tam hatırlamıyorum.
Doğumhanede beklerken bazı haninlara hiç mi eşinle birlikte olmadık diye ebeler kızmıştı.gercekten bazı kadınlar o zaman çok zorlandılar.
Eğer doktor sakınca gormediyse bu şekilde eşine söyle.zaten senin ve eşin için ilişki önemli,sağlıklı.bebek içinde sorun yoksa ihmal etmeyin.

Erken doğum riskiniz yoksa ilişkiye devam edin doktorlar normal doğum için bunu öneriyorlar eşinizle bu şekilde konuşun belki korkusu gider😉
Normal veya sezeryan doğumdan sonra Kırkınız çıkınca lohusalığınız bittiğinde ilişkiye başlayabilirsiniz 2 3 ay beklemenize gerek yok.

Merhaba hanımlar.

Neredeyse 5.5 aylık hamileyim. Haliyle şükür göbeğim büyümeye başladı 🌸 ilk başta eşimin beni istemesiyle alakalı bi sorunum yoktu. Normal rutinimiz devam ediyordu ama son zamanlarda uzak durmaya başladı. Bebeğimizi artık o da eliyle karnıma dokunduğunda hissedebiliyor. Bundan dolayı uzaklaştı sanırım. Ben de yakınlaşamıyorum istemiyorsa zoraki olmasın diye.

Zaten ben de 9 ay karnım burnumda olana kadar sekse devam edecek değilim de, sonuçta karnım büyüdü diye artık eşim artık beni başka bi yere mi koyuyor kafasında? İnsan biraz kötü hissediyor...
Hamilesin şimdi canım sen değişik düşüncelere kapılmış oluyorsunn mesela oyüzden oyle düşünme eşin şimdi bebeğini hissetmeye başladıı
ama doğum için bile iyi diyolar sende eşine oyle dersin belki çekindiğinden korktuğundan oyle ediyodurr 🥰

Canım bizdede aynıydı orda bebek olması bazı erkekleri rahatsız ediyor hamileyken toplamda 2 kere filan ilişki yasamısızdır ne dediysem ikna edemedim doktorda sorun olmaz demişti ama eşim anlamıyordu kafasında oturtmus öle yani belkide bişey olmayacagını biliyor ama psikolojik olarak rahatsız oluyordu sizinkide öledir :) doğumdan sonrada iki ay olmamıştı bizimde .takma kafana normal seyler bunlar

Bende 8.5 aylık hamileyim. Hamileliğim boyunca beraber olduğumuz 10 değildir.
Erkekler değişik bir psikolojiye giriyorlar heralde. Benimkisi kutsal bir anlam yükledi bana. Sanki karısı değilim de, çocuğunu dünyaya getirmeye yarayan taşıyıcı gibiyim.
Doğumdan sonra düzelir inşAllah 🙏🏻

X