- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 30
-
- Konu Sahibi Konsantreniz
Birazda mevsimsel olabilir sac dokulmen canim. Ben hamile degilim ama sacimi bi cekiyorm elime baya sac geliyor.kisin deride soguktan dolayi kuruluk oldugu icin dokulme olabilir saclarinda onunda etkisi vardir :)
Ay o da doğruBirazda mevsimsel olabilir sac dokulmen canim. Ben hamile degilim ama sacimi bi cekiyorm elime baya sac geliyor.kisin deride soguktan dolayi kuruluk oldugu icin dokulme olabilir saclarinda onunda etkisi vardir :)
Hadi yaCinsiyetle ilgili değil bence benim ilk kızımda hiç dökülmedi, bunda hiç durmadan döküldü
Saç kaş dökülüyorda göbek ve diğer tarafın maşaallahı var. Tam gaz devam. Cinsiyetle hiç alakası yok ilk i erkek şimdi kız tüm belirtiler aynı
Benim de öyle resmen kel kalmak üzereyim saçlarımı küt kestirdim en azından hafifledi gibikızlar merhaba 15. Haftamdayım Allahın izniyle bir kızım olacak. Hamileliğimin ilk gününden beri inanılmaz saçlarım dökülüyor. Öbek öbek saç topluyorum heryerden. Böyle olan var mı? Cinsiyetle saç dökülmesinin bi bağı var mı?
Peki ya saç beyazı olayını nasıl hallettınız.. vallahi benim saçlarım şu an bembeyaz... sinirimi bozuyor ama karar veremiyorum bazısı natürel boya yaptırdık dıyor bazısı sac rimeliyle idare et aman boyama diyor...
Sac beyazlari icin patlican kabugu sogan kabugu ( ve daha bi kac malzeme var) bunu kaynatip saca suruldugunde koyulasiyormus birde bunu dene istersen. Dogal oldugu icin zarari olmuyormus. Meltem acıkelin sac boyama onerisi bu anlattigim.Peki ya saç beyazı olayını nasıl hallettınız.. vallahi benim saçlarım şu an bembeyaz... sinirimi bozuyor ama karar veremiyorum bazısı natürel boya yaptırdık dıyor bazısı sac rimeliyle idare et aman boyama diyor...
Bitkisel denildigine bakma. Bitkisel olsa 1-2 ay boyunca sacinda durmaz. Hicbirseyde bebeginden degerli degil boyatmayiver kuzum :) inan benimde cok beyazim var ozellikle onlerimde kesiyorum ben 6 ayda birde boyuyorum.Saçlarım kahverengi, birde zaten bembeyaz. nasıl tuttururum bilmiyorum, naturagin diye bir marka var %100 bitkisel diyor.. yada geçekten rimelle halledecegım ne yapalım bebeğimizden değerli değil ya.