Hamilelik ve röntgen

umutolun

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
78
12
18
29
Hamileyken göğüs akciğer filmi çektiren oldu mu çok ağrım var 20.haftadayım akciğer ya da göğüste bi şey mi var bilmiyorum çektirsem bebeğe bi şey olur mu. Evet zararlı ama artık dayanacak gücüm kalmadı saha önce hamilelikte çektiren oldu mu?

Hamileyken göğüs akciğer filmi çektiren oldu mu çok ağrım var 20.haftadayım akciğer ya da göğüste bi şey mi var bilmiyorum çektirsem bebeğe bi şey olur mu. Evet zararlı ama artık dayanacak gücüm kalmadı saha önce hamilelikte çektiren oldu mu?
Doktorunuza sormanız da fayda var, daha net bir bilgi verilebilir.

Önerilmiyor çok ciddi bi durum yoksa. Ama ben korkuyorum ciddi bi durum ya varsa ve çekilmediği için tespit edilemiyorsa. Gerçekten çok yoğun bi ağrı 1 aydır kolum uyuşuyor omzum ağrıyor kalp krizi sandım ya da kalple ilgili damar tıkanıklığı vs varsa ve bu işlemler yapılmadığı için ortaya çıkamıyorsa

Doktorunuzla önce bir görüşün fikrini alın birde benim gördüğüm gebelere film çekilirken yelek benzeri birşey giydiriyorlar koruma ama amaçlı ama ne derece etkili olur bilmiyorum

Gerçekten çok korkuyorum. Silopide görev yapıyorum zaten imkanlar çok kötü. Gebelik haftam 25-26 olsa inanın diyeceğim alın bebeği tedavi edin beni bu neyse. Ama daha 20 haftalığım. Çok üzülüyorum. Kötü bi şey olmadan okullar kapansa da bi gitsek burdan en azından bi şey olursa bana müdahele edilir rahatlığı olur burda başıma bi şsu gelse ölürüm kurtarmazlar

Back
X