• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik ve motor :)

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar 16. Haftama giriyorum ben hep motor kullanirdim hala kullaniyorum gorenler ay hala motor mu kullaniyosun diyolar ama ben dogum yaklasana kdr da kullanmayi dusunuyorum. Dr a soylemedm ama bi sorunumz yok suan masallahi var bebegimn. Sizce cok mu kotu bisey yapiyorum? Yavas gidiyorum zaten eskiye gore.

Burayada geldim :halay:neden kotu birsey olsun onlemini aldiktan sonra. Ha araba kullanmissin ha motor dikkatli kendini sarsmadan kullan gobek buyurse zaten kullanamayacaksin:anneadayı:

Bence kullanma canım. Sen ne kadar iyi kullanırsan kullan karşındakinin en ufak hatası düşmene sebep olabilir.
Yine de karar senin tabi.
Haklisin iste bende bundn korkuyorm zten ama ozellkle hstanye giderken kullaniyorm uzakta biraz otobslerde uzakta kaliyo yurumek zor geliyo blmiyorm napcagmi ya

Normalde motora asla binemez korkarım tırsarım :-) sana helal olsun valla . Nazar değmesin kendine maşallah de

Göbeğiniz sizi rahatsız edene kadar yani 28-30.haftaya kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ama bunun öncesinde belki bel ağrılarınız olabilir.
Ailemin zoruyla 33.haftadan sonra araba sürmeyi bıraktım, o sebeple baskılara maruz kalan biri olarak sizi anlayabiliyorum.
En iyi kararı zaten siz vereceksiniz, kendinize gareziniz yoktur ki millet bir bunu anlasa ne ala!

Göbeğiniz sizi rahatsız edene kadar yani 28-30.haftaya kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Ama bunun öncesinde belki bel ağrılarınız olabilir.
Ailemin zoruyla 33.haftadan sonra araba sürmeyi bıraktım, o sebeple baskılara maruz kalan biri olarak sizi anlayabiliyorum.
En iyi kararı zaten siz vereceksiniz, kendinize gareziniz yoktur ki millet bir bunu anlasa ne ala!
Ayy cnim benm yaa baskiya gelebilen biri degilm ztn ailemden yana skntim yok ama cevredekiler ayyy uyyy falan yapiyo ondan mrk ettm kotu bsymi acaba diye. Bi tanidigim 9ay sahin kullaniyodu valla :)

Back
X