- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Peki 3 haftalık ken kanda hamilelik çıkar mıHamile iseniz doktorlar lazeri önermiyorlar bende yaptıramadım doğumu bekliyorum en iyisi doktorunuza danışın ona göre yaptırırsınız yada 9 ay boyunca beklersiniz benim gibi
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.
Benim son adet tarihim 26 Mayıs hamilelik hesaplandığında bu gün “ 3 HAFTA 3 GÜNLÜK “ hamile gözüküyorum bu Cumartesi de lazer randevum var hamilelik kesin değil şüpheleniyorum çünkü korunma olmadı.
Benim asıl sorum yarın gidip test yaptırsam kan da çıkar mı ona göre randevumu iptal edeceğim. Bi de eğer hamileysem lazer zarar lı olur mu ?
Bilgisi olan var mı acaba şimdiden teşekkürler :)
Kan da hemen çıkıyor diyorlar o yüzden en iyisi ben iptal edeyim randevumuErken gebelik testimde benim 6 gün kala bile çıkmamıştı hatta 1 aylık hamileyken 10 LT su taşımıştım hamile değilim deyince.
Anladım teşekkür ederimŞuan çıkacağını sanmıyorum ama şansınızı deniyebilirsiniz. Hamilelikte lazer önerilmiyor güzellik merkezleride yapmıyor zaten. Doğumdan sonra bile adet olmayı bekliyorlar. Randevuyu bir hafta kadar erteleyebilirsiniz
Hamile iseniz doktorlar lazeri önermiyorlar bende yaptıramadım doğumu bekliyorum en iyisi doktorunuza danışın ona göre yaptırırsınız yada 9 ay boyunca beklersiniz benim gibi
Kadın Doğum Uzmanı Dr. Banu Çiftçi var belki duymuşsunuzdur, son zamanlarda epey popüler. Gebelikle ilgili paylaşımlarını takip ediyorum sosyal medya hesabından. Bu konuda bir yazısı oldu geçenlerde. Bir tehlikesi olduğu için değilde tüyleri çoğaltmaya sebep olduğu için hamilelere önerilmediğini yazmıştı. İsterseniz okuyun daha detaylı bir şekilde bahsetmiştiArkadaşlar bişey danışmak istiyorum.
Benim son adet tarihim 26 Mayıs hamilelik hesaplandığında bu gün “ 3 HAFTA 3 GÜNLÜK “ hamile gözüküyorum bu Cumartesi de lazer randevum var hamilelik kesin değil şüpheleniyorum çünkü korunma olmadı.
Benim asıl sorum yarın gidip test yaptırsam kan da çıkar mı ona göre randevumu iptal edeceğim. Bi de eğer hamileysem lazer zarar lı olur mu ?
Emzirirken de önermeyeni var
Benim bir merkeze devam etme hakkım var ama hep memeden kesmeyi bekledim.
Oğlum 18 ayını geçtiği halde geçen sene işgüvenliği gereği tarama için gelen mobil röntgen cihazına bile girmedim.
Radyasyon artık her yerde sonuçta ama o an içim rahat etmedi reddetme hakkımı kullandım. Hamilelik şüphesi diye not düşmüşler.
Ben yapıyorum hamileyken de yaptım birkaç defa.Benim de evde ipl cihaz var radyasyon değiş güçlü bir ışık atışı ile çalışıyor ama bekliyorum artık emzirme bitsin diye
Kitapçığına önerilmez yazmışlar çünkü
Ne olur ne olmaz
Yaptırmayın sakın!!Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?