Hamilelik ve lazer epilasyon

Mutluluk61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
355
110
33
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum.

Benim son adet tarihim 26 Mayıs hamilelik hesaplandığında bu gün “ 3 HAFTA 3 GÜNLÜK “ hamile gözüküyorum bu Cumartesi de lazer randevum var hamilelik kesin değil şüpheleniyorum çünkü korunma olmadı.

Benim asıl sorum yarın gidip test yaptırsam kan da çıkar mı ona göre randevumu iptal edeceğim. Bi de eğer hamileysem lazer zarar lı olur mu ?
Bilgisi olan var mı acaba şimdiden teşekkürler :)

Erken gebelik testimde benim 6 gün kala bile çıkmamıştı hatta 1 aylık hamileyken 10 LT su taşımıştım hamile değilim deyince.

Benim son adet tarihim 26 Mayıs hamilelik hesaplandığında bu gün “ 3 HAFTA 3 GÜNLÜK “ hamile gözüküyorum bu Cumartesi de lazer randevum var hamilelik kesin değil şüpheleniyorum çünkü korunma olmadı.

Benim asıl sorum yarın gidip test yaptırsam kan da çıkar mı ona göre randevumu iptal edeceğim. Bi de eğer hamileysem lazer zarar lı olur mu ?

Şuan çıkacağını sanmıyorum ama şansınızı deniyebilirsiniz. Hamilelikte lazer önerilmiyor güzellik merkezleride yapmıyor zaten. Doğumdan sonra bile adet olmayı bekliyorlar. Randevuyu bir hafta kadar erteleyebilirsiniz

Bence randevunuzu hamileliğin evdeki testle bile kesinleşeceği 2 hafta falan gibi bir zamana erteleyin..
Evet radyasyon zararlıdır..

Sağlık Ocağında kan testiyle aynı gün sonuç çıkar. Hamilelik ve emzirmede lazer yaptırmamalısınız

Kadın Doğum Uzmanı Dr. Banu Çiftçi var belki duymuşsunuzdur, son zamanlarda epey popüler. Gebelikle ilgili paylaşımlarını takip ediyorum sosyal medya hesabından. Bu konuda bir yazısı oldu geçenlerde. Bir tehlikesi olduğu için değilde tüyleri çoğaltmaya sebep olduğu için hamilelere önerilmediğini yazmıştı. İsterseniz okuyun daha detaylı bir şekilde bahsetmişti

Ben hamileyim doktoruma ilk danıştığım konu buydu bir zararı olmaz dedi

Yorumları okudum bir benim gittiğim doktor mu zararı olmaz demiş ya :D

Hamileyken, emzirirken.. kesinlikle uzak durun lazerden. Sorun olmaz dense de uzak durun. Temkinlik olmak iyidir.

Emzirirken de önermeyeni var :KK43:

Benim bir merkeze devam etme hakkım var ama hep memeden kesmeyi bekledim.

Oğlum 18 ayını geçtiği halde geçen sene işgüvenliği gereği tarama için gelen mobil röntgen cihazına bile girmedim.
Radyasyon artık her yerde sonuçta ama o an içim rahat etmedi reddetme hakkımı kullandım. Hamilelik şüphesi diye not düşmüşler. :KK48:

Benim de evde ipl cihaz var radyasyon değiş güçlü bir ışık atışı ile çalışıyor ama bekliyorum artık emzirme bitsin diye
Kitapçığına önerilmez yazmışlar çünkü
Ne olur ne olmaz
Benim bir merkeze devam etme hakkım var ama hep memeden kesmeyi bekledim.

Oğlum 18 ayını geçtiği halde geçen sene işgüvenliği gereği tarama için gelen mobil röntgen cihazına bile girmedim.
Radyasyon artık her yerde sonuçta ama o an içim rahat etmedi reddetme hakkımı kullandım. Hamilelik şüphesi diye not düşmüşler. :KK48:

Yaptırmayın sakın!!
4 seanslık toplu ödeme yapmıştım 1.seanstan sonra hamile olduğumu öğrendim.2.yi hamilelikten dolayı yaptırmayı düşünmüyordum ama dr zararı yok yaptırabilirsin diyince bende ona güvenerek yaptırdım.

Lazerden çıktıktan yarım saat sonra şiddetli kanamam oldu çünkü ütüleme olduğu için fazla ısıdan çok kasıldım.3 gün hastanede yattım az kalsın bebeğim düşüyordu kalp atışları çok zayıflamıştı.Ve ben kendine çok kızdım bir daha yaptırmadım.

Back
X