Hamilelik ve lazer epilasyon

Kan testi yaptırırsan sonuç çıkacaktır.. Lazerde ışınlar bir kaç mm'lik alana indiği için herhangi bir zararı yoktur fakat hamileyseniz şayet lazerin pek bir etkisi de olmayacaktır hormonlardan dolayı. Gebelikte önerilmeme sebebi de budur. Gereksiz yaptırılmış olacak. Bence içiniz rahat edecekse gebelik kesinleştikten sonraya erteleyin randevunuzu. Negatifse gidersiniz.

Bence randevunuzu hamileliğin evdeki testle bile kesinleşeceği 2 hafta falan gibi bir zamana erteleyin..
Evet radyasyon zararlıdır..
Lazerde radyasyon yok. Lazer ışını da Deri altına inmediği için zararlı olmadığı söylense de riske atmaya gerek yok.

Erken gebelik testimde benim 6 gün kala bile çıkmamıştı hatta 1 aylık hamileyken 10 LT su taşımıştım hamile değilim deyince.

şu an konu ile alakasız ama çok şaşırarak okudum.
ne oldu 10 lt su taşıdınız da?
2. ve 3. hamileliklerimin neredeyse başından sonuna 10+ kg çocuklarımı kucağımda taşıdım.
ki bir tek ben değil pek çok annede durum bu.

yapısal bir sorununuz, tekrarlayan düşükleriniz vs yoksa, bu neyin kafası?

Epilasyon hamileliğe zarar vermez ama tüyleri azaltacağına artırabilir hormonlar yüzünden
Ayrıca hamile iseniz kanda çıkar, evet

Öncelikle bunu kafama göre yazmadım hanımefendi. Doktor 3 kilodan fazlasını taşıma dediği için öyle bir örnek verdim. İlk bebeğim daha neyin ne olduğunu tam bilmiyorum ikinci de tecrübe edineceğim.

Yorumları okudum bir benim gittiğim doktor mu zararı olmaz demiş ya

Bebeğe zararı olduğundan değil canım hormon dengesizliğinden dolayı sıçrama yapabiliyormuş. O yüzden doğumdan sonra adet olmayı bekliyor merkezler. Birde benim gittiğim merkez adetten önceki ve sonraki 5 gün içinde yapmıyordu

Ben de burdaki yorumları okuyunca ne olur ne olmaz diye ara vereceğim zaten öyle bir karar aldım emin olamadığım için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…