HAMİLELİK ve KPSS 2020 Günlüğüm☺️

Her işte bir hayır vardır bu sene öğrendiklerinizin üstüne koyacağınız için daha iyi puan alırsınız
Çok doğru söylüyorsunuz bu yüzden asla isyan etmedim ,her işte bir hayır vardır Den
Bence de 2019 kpss girilmeli en azından süreyi sınamış oluruz.Hatta imkanlar doğrultusunda Ales’e girmekte mantıklı.
Öğrendiklerimin üzerine bişey koyacağımı sanmıyorum belki sadece daha fazla hızlanırım hepsi o kadar
Ezber yapmadım herşeyi öğrenerek ilerledim.Bu yüzden kafamda bütün konuların bir kronolojisi var zaten.

Reactions: Den
Annelik duygusu bir canı kendinizden bile koruma isteği ,ona her an bişey olacak diye korkmak ,onun tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde yerine getirmek ...
Bunun altına yazılacak çok şey vardır oğlum
Ve tüm bu yazılanlara değecek bişey var ki,ilk tebessümün ,bu dünyalara değerdi

Senin adına sevindim ben de konuları oturtmaya çalışıyorum genel tekrara daha yeni başladım sayılır bütün videoları bitirdim benim hocamdan. :)
Sınav konusunda da katılıyorum ben kasımda alese girmiştim mayıs ayındakine de tekrardan girecegim sırf kpss prova olsun diye:)

Tüm hızla KPSS maratonu devam ediyor.
Bebeğime annem bakarken bende diğer odada dersime çalışıyorum.
Türkçe ses olayları tekrar edildi.
Çoğrafyadan coğrafi konum test çözüldü.
Birazdan matematikle devam edeceğim.
Hadi anneler herkes masa başına

Günlerden 13 Ekim Pazar.
Matematik videolarını hızla eritmeye devam ediyorum
Her gün 2 ders şeklinde giden programımda her şey yolunda.
Paragraf sorularından her gün soru çözmeme rağmen hala istediğim noktada değilim:-/
Her şey güzel olacak inşallah
Tüm annelere kolaylıklar diliyorum

Türkçe tekrar başladı.
Fakat ben bu yazım kurallarını bir türlü tam oturtamıyorum
Matematikten soru çözümlere devam.
Günde 8 saat ancak çalışıyorum.
Bebeğim bu aralar beni ve anneanneyi fazla yoruyor.
Gece uykuları bölünmese belki daha geç uykum gelirdi
Elimden geleni yapmaya devam.
Çoğrafya tarih ve vatandaşlık ilerlemeye devam ediyor.
Tüm annelere kolaylıklar diliyorum

Bu ara anneanneye tüm yükü bırakıp odama kapanıyorum
İlerlemem iyi gidiyor çok şükür.
Yeni dil bilgisi kitabı hem öğretiyor hem pekiştiriyor benim için iyi oldu.
Yeni parağraf kitabı ise pek zorlayıcı gelmedi bana.
Hedef Türkçede 30 da 30
Matematik günde 3 konunun sorularını çözerek devam ediyorum.Yaklaşık 9 test yapıyor.
Yeni kitaplara başladım.
Coğrafya tekrar, nüfus konusundayım
günde 9 teste kadar çözüyorum.
Tarih ve vatandaşlık konusunda pek korkum yok geçmişte bunların temelini iyi atmıştım.
Elimdeki tüm soru bankaları bittiğinde branş denemesine başlayıp sadece notları tekrar ederek denemeden ilerleyeceğim.Güncel konuları eşim sağ olsun benim için takip ediyor.
O zaman hadi derse devam

Maşallah arkadasim çok iyi ilerliyorsun
İki şey soracaktım birincisi hangi dil bilgisi kitabindan bahsettin. İkincisi günde kaç soru cozuyorsun

Maşallah arkadasim çok iyi ilerliyorsun ❤
İki şey soracaktım birincisi hangi dil bilgisi kitabindan bahsettin. İkincisi günde kaç soru cozuyorsun
Dil bilgisi kitabı olarak Kadir gümüşün kitabını almıştım”taktiklerle dil bilgisi “ .
Bundan önceki kitabım ,Gizem Ural’ın soru bankasıydı.Onunda çok faydasını gördüm öneririm.(Belki ben gizem hocanın videolarını dinlediğim için bana faydalı geldi,bu kitap piyasadaki kitaplardan bir tık zor) Günde 500 soruya yakın çözüyorum.Videolar bitince inşallah artacak.
Bazen çok yoğun video dinliyorum o zaman sayı düşüyor ama hedef 300 ün altına düşmemek

Bugün biraz güncel bilgi paylaşmak istiyorum
Yazdıkça aklımızda kalma olasılığı artar
IMF başkanı değişti(25 Eylül 2019)
Bulgar asıllı ,Kristalina Georgieve
IMF başkanı 5 yılda bir değişir.(Bunu IMF deki son harf f yani five diye kodlayabiliriz)
*Işılay SAYGIN
İlk kadın Turizm Bakanımız .(hayata veda etti.)
*Hollanda’nın ismi değişti.
NETHERLANDS
*Kudüs şairi NURİ PAKDİL için Mescid-i Aksa ‘da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Önemli bir güncel bilgi daha ekleyelim:
Adana mütabakatı,1998 yılında terör olaylarının artmasıyla Türkiye ile Suriye arasında imzalanan anlaşmayı,
Türk heyetine başkanlık eden büyükelçi Uğur Ziyal ,Süriye heyetine başkanlık efen Tümgeneral Adnan Badr El Hassan .
Bu günlük bu kadar

Bende hamileyim ve bu sene ill defa sansimi denicem keske daha onceden girseydim bu ise ama gec olsun guc olmasin ne diyelim:)

Merhaba. Matematik sıfırdan başlıycam hangi hocayı önerirsimiz ve kaynakta önerirseniz sevinirim :) iyi çalışmalar

Herkese kolaylıklar diliyorum ben üyeliği kapatıyorum
Sınavdan sonra görüşmek dileğiyle,inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…