Çok doğru söylüyorsunuz bu yüzden asla isyan etmedim ,her işte bir hayır vardırHer işte bir hayır vardır bu sene öğrendiklerinizin üstüne koyacağınız için daha iyi puan alırsınız
Senin adına sevindim ben de konuları oturtmaya çalışıyorum genel tekrara daha yeni başladım sayılır bütün videoları bitirdim benim hocamdan. :)Çok doğru söylüyorsunuz bu yüzden asla isyan etmedim ,her işte bir hayır vardırDen
Bence de 2019 kpss girilmeli en azından süreyi sınamış oluruz.Hatta imkanlar doğrultusunda Ales’e girmekte mantıklı.
Öğrendiklerimin üzerine bişey koyacağımı sanmıyorum belki sadece daha fazla hızlanırım hepsi o kadar
Ezber yapmadım herşeyi öğrenerek ilerledim.Bu yüzden kafamda bütün konuların bir kronolojisi var zaten.
Doğduktan sonra daha zor oluyor5 6 sorudan sonra uykusu gelip uyuyan ben.Nasil olacak bakalim :)
Maşallah arkadasim çok iyi ilerliyorsunBu ara anneanneye tüm yükü bırakıp odama kapanıyorum
İlerlemem iyi gidiyor çok şükür.
Yeni dil bilgisi kitabı hem öğretiyor hem pekiştiriyor benim için iyi oldu.
Yeni parağraf kitabı ise pek zorlayıcı gelmedi bana.
Hedef Türkçede 30 da 30
Matematik günde 3 konunun sorularını çözerek devam ediyorum.Yaklaşık 9 test yapıyor.
Yeni kitaplara başladım.
Coğrafya tekrar, nüfus konusundayım
günde 9 teste kadar çözüyorum.
Tarih ve vatandaşlık konusunda pek korkum yok geçmişte bunların temelini iyi atmıştım.
Elimdeki tüm soru bankaları bittiğinde branş denemesine başlayıp sadece notları tekrar ederek denemeden ilerleyeceğim.Güncel konuları eşim sağ olsun benim için takip ediyor.
O zaman hadi derse devam
Dil bilgisi kitabı olarak Kadir gümüşün kitabını almıştım”taktiklerle dil bilgisi “ .Maşallah arkadasim çok iyi ilerliyorsun ❤
İki şey soracaktım birincisi hangi dil bilgisi kitabindan bahsettin. İkincisi günde kaç soru cozuyorsun
Ben hamile değilim eski başlığım buBende hamileyim ve bu sene ill defa sansimi denicem keske daha onceden girseydim bu ise ama gec olsun guc olmasin ne diyelim:)
Merhaba. Matematik sıfırdan başlıycam hangi hocayı önerirsimiz ve kaynakta önerirseniz sevinirim :) iyi çalışmalarGünlerden 13 Ekim Pazar.
Matematik videolarını hızla eritmeye devam ediyorum
Her gün 2 ders şeklinde giden programımda her şey yolunda.
Paragraf sorularından her gün soru çözmeme rağmen hala istediğim noktada değilim:-/
Her şey güzel olacak inşallah
Tüm annelere kolaylıklar diliyorum
Sizin nasil gitti peki surecBen hamile değilim eski başlığım bu
İnşallah istediğin gibi ilerler