Bende hamileyim ve tam dört aylık olduktan sonra bende hazırlanmak istiyorum. Fakat ben lisans mezunu olmama rağmen liseden girmek istiyorum bu olabiliyor mu ? Bi de tarihler açıklandı mı?Bugün,matematik soru bankasından soru çözmeye devam ediyorum.
Sanırım bir hafta içinde bu soru bankası bitecek
En az haftada bir kez bu sayfaya neler yapabildiğimi yazarak kendimi daha motive tutmak
Bebiş doğmadan tüm konuları bitirmek dileğiyle
Lisans türünden girmeniz gerekiyor..Bende hamileyim ve tam dört aylık olduktan sonra bende hazırlanmak istiyorum. Fakat ben lisans mezunu olmama rağmen liseden girmek istiyorum bu olabiliyor mu ? Bi de tarihler açıklandı mı?
Hadi ya şimdi netten baktımda lisans sınav tarihleri mayıs diyor tam benim doğum zamanım bu yıl da yattı desene kpssLisans türünden girmeniz gerekiyor..
Daha sınav takvimi açıklanmadı ki mayıs yada temmuz olup olmayacağı belli değil . Ösym sınav takvimini açıklamadı henüz :)Hadi ya şimdi netten baktımda lisans sınav tarihleri mayıs diyor tam benim doğum zamanım bu yıl da yattı desene kpss
Malesef lisans mezunları ,önlisanstan giremiyor sınava.Bende hamileyim ve tam dört aylık olduktan sonra bende hazırlanmak istiyorum. Fakat ben lisans mezunu olmama rağmen liseden girmek istiyorum bu olabiliyor mu ? Bi de tarihler açıklandı mı?
Lisans mezunları KPSS b puanını kullanmak için çift yıllarda sınava girer.Aysun hanım merhaba öncelikle hedefinizde başarıya ulaşmanızı dilerim, Allah yar ve yardımcınız olsun..
Ben 6.5 yıllık polis memurluğundan sonra eşimin tayin olduğum ile gelmek istememesi üzerine mesleğimden mecburiyetten istifa ettim.. Kendisi mali müşavir(muhasebe müdürü diyebiliriz anlamanız için)
Ben 2 yıllık polis okulunda okudum ardından meslek hayatında aöf den kamu yönetimi ile devam ederek lisans diplomamı da aldım..
şu an istifa ettim tekrardan memur olabiliyorum KPSS ile..
Ama ben alandan girmek istemiyorum çünkü kurulu bi üniversitede okumadım temelim zayıf (kamu yönetimi alanında temelim zayıf AÖF’den her ne kadar derece ile mezun olsam da)
Gelelim meseleye ben 2020 de olacak KPSS B den düz memurluğa hazırlanmak istiyorum bana bilgi verebilir misin ne yapmam gerekiyor..
yeni istifam kabul oldu ve hemen KPSS hazırlık işlerine giriştim.. Genel kültür-genel yetenek bölümünden sınava gireceğim.. polislikte tayin problemimiz vardı o yüzden düz memurlukta eşimin işine problem olmuyor doğu görevi olmadığı için..
Bana biraz süreçten kitaplardan bahşeder misiniz..
Ayrıca matematiğim çok iyidir polis sınavında 1-2 yanlışım çıkmıştı yani..
Ders çalışma tekniğim de iyidir ama bu sefer nerden başlayacağım hangi yayınlar iyidir bilemiyorum.. Sürecinize dahil olmak isterim:)
Allah allah ben 2018_2019 yılı lisans sınav tarihini o şekilde gördüm yanlış baktım sanırım. Peki ne zaman açıklanır takriben bi bilgin var mı?Daha sınav takvimi açıklanmadı ki mayıs yada temmuz olup olmayacağı belli değil . Ösym sınav takvimini açıklamadı henüz :)
Allah allah ben 2018_2019 yılı lisans sınav tarihini o şekilde gördüm yanlış baktım sanırım. Peki ne zaman açıklanır takriben bi bilgin var mı?
Sağol bilgilendirdigin için teşekkür ederim2018 sonu yada 2019 başı açıklanır inşallah.
Rica ederim bende dört gözle bekliyorum tarihin açıklanmasını . Çalışmaları hızlandırmam lazımSağol bilgilendirdigin için teşekkür ederim
14.07.2019 olarak açıklandı sınav tarihi . herkese kolaylıklar dilerimSağol bilgilendirdigin için teşekkür ederim
Cok tesekkurler canım .Sana da kolay gelsin .14.07.2019 olarak açıklandı sınav tarihi . herkese kolaylıklar dilerim
Ne kadar güzel gün gün yazıyormuşsun neden bıraktın?Evet bu seferde bebeğim ve KPSS 2020 diyoruz ve yola devam ediyoruz
Bırakmadım çalışmayan devam ediyorumNe kadar güzel gün gün yazıyormuşsun neden bıraktın?
Bebeğiniz kaç aylık bana da örnek olur bebekle çalışabiliyor musunuz?Bırakmadım çalışmayan devam ediyorum
Şuan bebeğimin saat 24.00 beslenmesini beklerken bir yandan da ders çalışıyorum☺
Bebeğim 3,5 aylık.O uyuduğu zamanlar çalışıyorum.Bebeğiniz kaç aylık bana da örnek olur bebekle çalışabiliyor musunuz?