HAMİLELİK ve KPSS 2020 Günlüğüm☺️

Aysun hanım merhaba öncelikle hedefinizde başarıya ulaşmanızı dilerim, Allah yar ve yardımcınız olsun..
Ben 6.5 yıllık polis memurluğundan sonra eşimin tayin olduğum ile gelmek istememesi üzerine mesleğimden mecburiyetten istifa ettim.. Kendisi mali müşavir(muhasebe müdürü diyebiliriz anlamanız için)
Ben 2 yıllık polis okulunda okudum ardından meslek hayatında aöf den kamu yönetimi ile devam ederek lisans diplomamı da aldım..
şu an istifa ettim tekrardan memur olabiliyorum KPSS ile..
Ama ben alandan girmek istemiyorum çünkü kurulu bi üniversitede okumadım temelim zayıf (kamu yönetimi alanında temelim zayıf AÖF’den her ne kadar derece ile mezun olsam da)
Gelelim meseleye ben 2020 de olacak KPSS B den düz memurluğa hazırlanmak istiyorum bana bilgi verebilir misin ne yapmam gerekiyor..
yeni istifam kabul oldu ve hemen KPSS hazırlık işlerine giriştim.. Genel kültür-genel yetenek bölümünden sınava gireceğim.. polislikte tayin problemimiz vardı o yüzden düz memurlukta eşimin işine problem olmuyor doğu görevi olmadığı için..
Bana biraz süreçten kitaplardan bahşeder misiniz..
Ayrıca matematiğim çok iyidir polis sınavında 1-2 yanlışım çıkmıştı yani..
Ders çalışma tekniğim de iyidir ama bu sefer nerden başlayacağım hangi yayınlar iyidir bilemiyorum.. Sürecinize dahil olmak isterim:)

Bende hamileyim ve tam dört aylık olduktan sonra bende hazırlanmak istiyorum. Fakat ben lisans mezunu olmama rağmen liseden girmek istiyorum bu olabiliyor mu ? Bi de tarihler açıklandı mı?

Hadi ya şimdi netten baktımda lisans sınav tarihleri mayıs diyor tam benim doğum zamanım bu yıl da yattı desene kpss
Daha sınav takvimi açıklanmadı ki mayıs yada temmuz olup olmayacağı belli değil . Ösym sınav takvimini açıklamadı henüz :)

Bende hamileyim ve tam dört aylık olduktan sonra bende hazırlanmak istiyorum. Fakat ben lisans mezunu olmama rağmen liseden girmek istiyorum bu olabiliyor mu ? Bi de tarihler açıklandı mı?
Malesef lisans mezunları ,önlisanstan giremiyor sınava.
Sizde lisans için çalışın derim ben

Lisans mezunları KPSS b puanını kullanmak için çift yıllarda sınava girer.
Öğretmenler ve müfettişlik yada uzman olmak için hazırlananlar KPSS A ya da girebilir.
Kitaplara gelince ,hangi yayınların iyi olduğunu yazsam da size göre farklı olabilir.
Ben önümüzde bu kadar uzun zaman varken MEB kitaplarına çalışmak en iyisi diyorum.
Yani lise 1,lise2,lise3,lise4 kitaplarının tarih ve çoğrafyasına bakmak mantıklı geliyor bana;-)
Matematik biliyorsunuz çözdükçe hızlanılır ve öğrenilir.En önemlisi Türkçe ve matematiği ciddiye almak
Çünkü sınavda zaman buraya çok gidiyor.Bu iki ders bittikten sonra hergün bir matematik denemesi bir Türkçe denemesi çözmenizi tavsiye ederim

Daha sınav takvimi açıklanmadı ki mayıs yada temmuz olup olmayacağı belli değil . Ösym sınav takvimini açıklamadı henüz :)
Allah allah ben 2018_2019 yılı lisans sınav tarihini o şekilde gördüm yanlış baktım sanırım. Peki ne zaman açıklanır takriben bi bilgin var mı?

Merhaba ben de size katılmak istiyorum 7 yıldır özel sektörde çalıştım emeğinizin karşılığını alamadığınız sömürüldüğünüz bir sistem maalesef ve hala çalışıyorum 4 aylık hamileyim 2018 de girdim kpss ye ama benim bölüm artık 90 lar ile kapatır işten ayrılmak gibi bir lüxüm de Yok hem bebek hem iş kpss 2020 sen 95 almam lazım sizce yapabilir miyim

Evet gelelim ,minnacık bebeği olan bir anne nasıl ders çalışıra
İstemek ve başlamak olayın %50 si.Bi mesleğimi icra etmek kaldı ,hayatta başaramadığım
Sanki bu olmazsa özgüvenim eksik kalacakmış gibi geliyor ve içimde bir dürtü sürekli ders çalış diyor.Bazen bebeğim çok huysuzlanıyor bazen dermanım kalmıyor ama bu dürtü beni hiç bırakmıyor.
Atanmalısın başka türlü sıradan bir ev kadını olacaksın diyor bana)
Oğlum benimle gurur duysun istiyorum,onun tüm ihtiyaçlarını babasıyla birlikte en güzel şekilde gidermek tek hedefim.
İnşallah başarabilirim
Hadi bakalım 2018 kitaplarımıza başlayalım.İlk kitabım geometri.pegem geometriyi baya detay anlatmış ki detayları severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…