HAMİLELİK ve KPSS 2020 Günlüğüm☺️

Merhaba arkadaslar 2018 kpss p3 puanim 88.ales 90.size bir kac oneride bulunmsk isterim.bende evliyim 32 yasindayim belli sorumluluklarla bu sinava tekrar hazirlanmaya karar verdim..matematik bolumu mezunuyum yillarca ozelde calistiktan sonra gecen yil sozel derslere de calisarak bu puani alabildim.cok cok iyi bir puan oldugunu iddia etmiyorum.ama insallah biyere duz mrmur olarak atanabilirim.mulakatli alimlara girebilirim diye dusunuyirum.
Size en buyuk tavsiyem her sabah uyandiginizda 20 matematik problemler sayisal mantik turu sorulat ve20 turkce paragraf sozel mantik turu sorular cozmeniz cok cok iyi olur.ben matematikciyim ama yinede her sabah cozdum matematik bu bana hiz kazandirdi.tarih dersini kodlarla ve hikayelerlecalismak sıkılmayi önlüyor. Ayni sekilde her aksam sozel derslerden 1 ders tekrar ederdim kendi notlarimdan.ayrica tum dersler icin renk renk notlar cikarmak hem cok zevkli hem de kendiniz yazdiginiz icin cok iyi anliyorsunuz.
Hem aleste hem kpss de bana en cok kazandiran ders türkce oldu . Insallah guzel sonuclar elde edersiniz.nacizane onerilerim bunlardir

Önerileriniz için çok teşekkür ederim puanınız güzel bence atanırsınız her sabah bunu yapmak gerçekten disiplin istiyor Sınava henüz 15 ay olduğundan mı bilmiyorum bir gün motivasyon yok çalışamıyorum bir gün kendimi zorluyorum henüz tempo tutturamadım

Bende elektrik mühendisiyim.
Kesinlikle söylediklerinize katılıyorum,yani her gün Mat ve Türkçe soru çözme.Hergün bunu yaptığında hem hızlanıyorsun hemde özgüvenin geliyor ;-)
Zaten bu sınavda beni dersler zorlamaz sadece zamanı yetiştirmek önemli diye düşünüyorum
Öneriler için teşekkür ederiz

Ayrica 6 yillik evliyim cocugumuz olmadi.2018 temmuz sinavindan sonra hemen tüp bebek tedavisine başladik.simdi cok sükür 22 haftalik hamileyim.gecen yil evde sinava hazirlanirken o kadar psikolojimin zorlandigi zamanlar olduki sürekli bebek geli
Sinava cok zaman var biraz morivasyon zor saglaniyor normal olarak . Bence gunde 1 saat bile calisinca kendinizi motive edin suan icin cok asiri calismaya da gerek yok duzenli calismak onemli

Evet denemelerde cok rahat yetistirsek bile bazen gercek sinavd a yetismeyebiliyor.bunun icin de en onemli sey cikmis Ales sorularini sure tutarak sinavdaymis gibi çozmek.

Benim de bebeğim tüp bebek
Ben önce bebek sonra sınav diye düşündüm,siz önce sınav sonra bebek
)
Umarım gönlünüzce olur.Allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah

Benim de bebeğim tüp bebek
Ben önce bebek sonra sınav diye düşündüm,siz önce sınav sonra bebek
)
Umarım gönlünüzce olur.Allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah
6 insallah tesekkur ederim. Zorlu bir sürecti tüp bebek sinavda ayrica zordu ama hepsi guzeldi.cok şükür bugunumuze

6 insallah tesekkur ederim. Zorlu bir sürecti tüp bebek sinavda ayrica zordu ama hepsi guzeldi.cok şükür bugunumuze
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun bebeğiniz ben de 18 haftalık hamileyim daha inşallah Bebek gelene kadar konuları hafifletiriz bebekten sonra ne olacağını kestiremiyorum çünkü

Oğlum sen yanımda mışıl mışıl uyurken bende dersime başlayayım olur mu
Hayat seninle zor ve güzel
Ve ben seninle daha da güçlüyüm.
Test çözmeye başlayalım o zaman

Oğlum sen yanımda mışıl mışıl uyurken bende dersime başlayayım olur mu☺
Hayat seninle zor ve güzel
Ve ben seninle daha da güçlüyüm.
Test çözmeye başlayalım o zaman
Ay inşallah benim oğlum da doğunca benim çalışmama izin verir konu olarak neredesiniz çalışmalarınız Nasıl gidiyor

Ben konuları hamileyken bitirdim.Soru çözüyorum sadece.Buraya da bir günlük tutmaya giriyorum.
Belki ileride oğluma gösteririm bu yazdıklarımı.

Ay inşallah benim oğlum da doğunca benim çalışmama izin verir konu olarak neredesiniz çalışmalarınız Nasıl gidiyor

Çok yoğun bir günün sonundayım,gaz sancıların bize 18.00-21.00 arası tam olarak askerlik yaptırdı diyebiliriz
Baban bu aralar fena grip bu yüzden gece nöbetleri de bende
Daha az ağladığın günleri iple çekiyorum ve sen uyurken bende uyumamak için kendimi zor tutuyorum
İyi geceler..

Ben konuları hamileyken bitirdim.Soru çözüyorum sadece.Buraya da bir günlük tutmaya giriyorum.
Belki ileride oğluma gösteririm bu yazdıklarımı.
Çok güzel düşünmüşsünüz 2020 sınav için şimdiden konuları bitirmiş olmanıza şaşırdım doğrusu muhtemel altyapınız vardır yoksa 2019 a mı gireceksiniz?

Çok güzel düşünmüşsünüz 2020 sınav için şimdiden konuları bitirmiş olmanıza şaşırdım doğrusu muhtemel altyapınız vardır yoksa 2019 a mı gireceksiniz?
Ben 2018 e çok iyi hazırlandım,hamilelikte çok aşırı kustuğum için sınava başvuru yaptığım halde malesef giremedim.
Bu yüzden konulara hakimim zaten ,inşallah sonu da güzel olur..

Ben 2018 e çok iyi hazırlandım,hamilelikte çok aşırı kustuğum için sınava başvuru yaptığım halde malesef giremedim.
Bu yüzden konulara hakimim zaten ,inşallah sonu da güzel olur..
Her işte bir hayır vardır bu sene öğrendiklerinizin üstüne koyacağınız için daha iyi puan alırsınız

Bence2020ye hazırlananlar 19a da girmeli kendilerni denemeleri açısından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…