Piercing, Hızma hamilelik ve göbek piercingi

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
kızlar ben gecen yıl doğum yaptım
göbek deliğim genişledi piercing fırt fırt oynuyor
benim durumumda olan var mı? bu durum sonsuza dek böyle mi sürecek:18: yani cerrahi operasyon mu gerekli?

benim durumumda olan var mı? bu durum sonsuza dek böyle mi sürecek:18: yani cerrahi operasyon mu gerekli?

Hamile kaldığınızda hamileler için satılan piercinglerden kullanmalıydınız, aksi halde ya kapanır ya da genişler elbette delik.

Yakın bir arkadaşımın genişleyen göbek deliği, 1-2 yıl gibi bir süreyle eski haline dönmüştü, tedirgin olmanıza gerek yok.

benim karnım cok kucuktu, 4 aydan sonra kullanmadım
hamileler için olan piercingin genişlemesini engellemek için degil de hamileyken kullanmak için satılıyor diye dusundugumden almadım
o piercing genişlemeyi nasıl engelliyor ki yani ben hiç takmamısken genişledi:44:

ne hoş bir ifade ile yazmışsınız.
piercing çok severim ama cesaret edip yaptıramadım. hiç aklıma gelmezdi böyle sorun çıkarabileceği...

sanırım küçücük bir dikişle hemen halledilebilecek bir sorun. estetik veya genel cerrahi ile, hemen çözüme ulaşırsınız diye düşünüyorum.
göbeğiniz toparladıysa ve deliği hala büyük kaldıysa, müdahele istiyor olabilir.

Göbüste piercing cok rahatsz edici degilmi hep aklima takikir acaba kiyafetlerine falan takiliyomu diye dusunurumde

bende dildekini merak ediyorum ..
ağırlık yapmıyormu yada konuşurken zor olmuyormu??

ben de hamileyim ve 12 yıldır göbegimde piercing var. çıkarmayı da düşünmüyorum. hep merak ediyodum çıkarmak zorunda mıyım diye. yazdıklarını okuyunca üzüldüm açıkcası. hamilelik piercingi die bişey duymadım o nası bişey bilgi verir misin?

14 yıldır göbeğimde piercing var ve hiç çıkarmadım şu an 2 aylık hamileyim burda yazılanlardan hamilelik için yaylı piercingden bahsediliyor fakat böyle bir şeye nette hiç rastlamadımyardımcı olabilecek kimse varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…