Hamilelik ve dogum da panik atak ile nasil başa ciktiniz

Mina1331

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
12
9
42
Merhabalar 6 haftalik hamileyim ayni zamanda panik atak rahatsizligim var... Sevgili hamile arkadaslarim sizler bu sureci nasil gecirdiniz ozellikle dogum esnasimda sezeryan mi normal dogum mu tercih ettiniz... Dogum da panik atak ile aorun yasadiniz mi... Simdiden cevaplariniz ve desteginiz icin tesekkur ederim...

Merhaba bende yeni öğrendim gebeliğimi panik atak bendede var siz şuan nasılsınız ben sürekli birşeymi olucak yediklerim zarar verirmi daha neler neler aklıma geliyor aklımda deli sorular yani ??sizde mi böylesiniz

25. Haftam bitti bende de aynı sıkıntı var. Mecbur bir buçuk ay önce ilaca başlamak zorunda kaldım ama hala işe yaramış değil. Nasıl atlatacağımı bilemiyorum. Valla hamileliğin zehir gibi geçti töbe ya

Rahatsızlandığınız içinmi zehir gibi geöti yoksa düşüncelerinizden dolayımı maşaallah az kalmış inşaallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaallah benimde mide bulantılarım başladı birşeyler yemeye korkuyorum gün boyu halsizim hep yatmak istiyorum

X