- 2 Ağustos 2013
- 1.277
- 2.457
- Konu Sahibi ipekbilgee
Merhaba bilgilendirme yapayım dedim. Geçen hafta pazartesi tetanoz ikinci dozu olmuştum. Çarşamba crp ve d dimer değerime baktırdım. Eko ve ekg iyi çıktı çok şükür. Bacak doplerini diğer randevuya öteledim.
Crp yüksek çıktı, d dimer de düşeceği yerde yükselmiş çıktı.
Doktor da şaşırdı.
Tetanoz aşısı etki etmiş olabilir mi dedim, 24-48 saat etkilediği için. Olabilir dedi. Bir de gebelikte son trimesterda d dimer yine yükseliyor.
Sonuç olarak doktor iki dozla devam ediyoruz dedi. Düşme olsaydı 1 doz verecekti günlük ama malesef yükseldi.
Doğuma kadar kullanman gerekebilir dedi.
1 ay daha kullanıp sonuçları takip edeceğiz. Ben de artık kabullendim. Anne ve bebek olarak sağlıklı bir doğum yaşama dileğine odaklandım. İnşallah doğum sonrası da sağlıklı oluruz.
Crp yüksek çıktı, d dimer de düşeceği yerde yükselmiş çıktı.
Doktor da şaşırdı.
Tetanoz aşısı etki etmiş olabilir mi dedim, 24-48 saat etkilediği için. Olabilir dedi. Bir de gebelikte son trimesterda d dimer yine yükseliyor.
Sonuç olarak doktor iki dozla devam ediyoruz dedi. Düşme olsaydı 1 doz verecekti günlük ama malesef yükseldi.
Doğuma kadar kullanman gerekebilir dedi.
1 ay daha kullanıp sonuçları takip edeceğiz. Ben de artık kabullendim. Anne ve bebek olarak sağlıklı bir doğum yaşama dileğine odaklandım. İnşallah doğum sonrası da sağlıklı oluruz.