• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik ve Corona Virüsü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yildizsavascisi

🌠
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
7.879
15.720
198
Hanımlar merhaba,
Bir kayıp sonrası dört ay ara verip tekrar hamilelik düşünmeye başlamıştım bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım yapmaya başladım henüz yumurtlamadım bekliyordum ki bu virüs belası geldi ülkemize.. Malum bir kaybım olduğu için şuan hamile kalsam sık sık hastaneye gitmek isteyebilirim ya da riskli gebelik ile görüşmem gerekebilir ama hastanelerin durumu malum.. Sizce ne yapmalıyım yumurtlama yı yakalayınca bile isteye korunsam mı benimle aynı kararsızlıkta olan var mı?
Sevgiler..

Hanımlar merhaba,
Bir kayıp sonrası dört ay ara verip tekrar hamilelik düşünmeye başlamıştım bu ay ilk kez ovulasyon testi aldım başladım yapması henüz yumurtlamadım bekliyordum ki bu virüs belası geldi ülkemize.. Malum bir kaybım olduğu için şuan hamile kalsam sık sık hastaneye gitmek isteyebilirim ya da riskli gebelik ile görüşmem gerekebilir ama hastanelerin durumu malum.. Sizce ne yapmalıyım yumurtlama yı yakalayınca bile isteye korunsan mı benimle aynı kararsızlıkta olan var mı?
Sevgiler..
Ya hemen tutacak diye bi durum yok deneyin illaki izole bir hastane vardır 🤲🏽

Canım korkuyorsan deneme, ben 2 gebeliğimde de yumurtlama zamanı olan ilşki ile bir defada gebe kaldım. Hamile kalır isen korkuyorsanda gerilim ve stres bebeğine daha çok zarar verir.
Ama düzenli kontrollere giden bir gebe olarak sana şunu söyleyebilirim ki , kadın doğum tatafında ekstra dikkat ediliyor herşeye. Genede sürekli maske dezenfektan fln yorucu da olabiliyor. Ama hastaneler temiz ve doktorlar genelde dikkatli en azından benimkinde dikkat ediliyor . Ama hastanem pat diye pandemi hastanesi olur ise sıkıntı olur .

Canım korkuyorsan deneme, ben 2 gebeliğimde de yumurtlama zamanı olan ilşki ile bir defada gebe kaldım. Hamile kalır isen korkuyorsanda gerilim ve stres bebeğine daha çok zarar verir.
Ama düzenli kontrollere giden bir gebe olarak sana şunu söyleyebilirim ki , kadın doğum tatafında ekstra dikkat ediliyor herşeye. Genede sürekli maske dezenfektan fln yorucu da olabiliyor. Ama hastaneler temiz ve doktorlar genelde dikkatli en azından benimkinde dikkat ediliyor . Ama hastanem pat diye pandemi hastanesi olur ise sıkıntı olur .
Canım benim, özel hastane mi bir de hangi şehirdesin acaba Çünkü ben virüs ün en yoğun olduğu üç şehirden birindeyim ? .

Hastaneden ziyade dış ortamda çok dikkat etmek gerekiyor özellikle çalışıyorsanız çok çok dikkat etmeniz gerekli hamileyken korona olmak baya kötü bi durum olabilir ama çalışmıyor ve evdeyseniz kendinizi eve kapatıp kimseyle görüşmezseniz risk azalmış olur

Hastaneden ziyade dış ortamda çok dikkat etmek gerekiyor özellikle çalışıyorsanız çok çok dikkat etmeniz gerekli hamileyken korona olmak baya kötü bi durum olabilir ama çalışmıyor ve evdeyseniz kendinizi eve kapatıp kimseyle görüşmezseniz risk azalmış olur
Çalışmıyorum canım ama Bi kaybım var riskli gebelik altında çok sık hastaneye gitmek gerekebilir ve bu süreçte virüs kaparsam ben neyse de yavrum a benim yüzümden Bi şey olursa çok üzülürüm kafam çok karışık Bi gitseydi şu virüs belası ya

Ben bu zamanda hamile kaldigim icin cok uzgunum. Hayattaki şansım bu benim diyorum sürekli. Hastanenin pandemi hastanesi olma ihtimali var bir kere. Akli olan bu zamanda korunur diyorum

Çalışmıyorum canım ama Bi kaybım var riskli gebelik altında çok sık hastaneye gitmek gerekebilir ve bu süreçte virüs kaparsam ben neyse de yavrum a benim yüzümden Bi şey olursa çok üzülürüm kafam çok karışık Bi gitseydi şu virüs belası ya
Benimde bir kaybım var. 7 ay oldu. İlk önce bende tereddüt ettim ama sonra eşimde bende evden hiç çıkmıyoruz. Hastane işiyse dikkat ediyorlardır zaten. Duyduğuma göre zaten kalabalık olmuyormuş. Ve randevu alıp gitmek zorundasın onun dışında almıyorlar. Kalabalık olmasın diye. Oyüzden ben düşünüyorum şimdi 🙄

Benimde bir kaybım var. 7 ay oldu. İlk önce bende tereddüt ettim ama sonra eşimde bende evden hiç çıkmıyoruz. Hastane işiyse dikkat ediyorlardır zaten. Duyduğuma göre zaten kalabalık olmuyormuş. Ve randevu alıp gitmek zorundasın onun dışında almıyorlar. Kalabalık olmasın diye. Oyüzden ben düşünüyorum şimdi 🙄
Ben zaten kaçırmışım galiba zaten ovulasyon tarihini.. Çok koyu çizgi olmalı diye bekledim laboquick marka pek iyi değil dedi şimdi yorumda Bi arkadaş sanırım bu ay gitti.

Ben zaten kaçırmışım galiba zaten ovulasyon tarihini.. Çok koyu çizgi olmalı diye bekledim laboquick marka pek iyi değil dedi şimdi yorumda Bi arkadaş sanırım bu ay gitti.

Hamile kaldığım dönemde ben o markanın ovülasyonunu kullanmıştım memnun kaldım yani. Bu ay gittiyse inş gelecek ay yaparsınız
İnş ozaman bu süreci de biraz da atlatmış oluruz 🙏

Hamile kaldığım dönemde ben o markanın ovülasyonunu kullanmıştım memnun kaldım yani. Bu ay gittiyse inş gelecek ay yaparsınız
İnş ozaman bu süreci de biraz da atlatmış oluruz 🙏
Peki canım madem aynı marka kullanmışız bakar mısın benim kaçmış mı beşinci gün müymüş?

Eklentiler

• DSC_0127.JPG
    DSC_0127.JPG
    58,4 KB · Görüntüleme: 97
Peki canım madem aynı marka kullanmışız bakar mısın benim kaçmış mı beşinci gün müymüş?

5. Günde koyu olmuş sonra silikleşmeye başlamış. Kaçırmış olabilirsin. Kaç günde bir adet oluyorsun. Ya ben açıkcası 2. Çizgiyi hafif koyu gördüğüm anca başladım 1 hafta hergün değerlendirmiştim anca öyle hamile kaldım 🙄 tabi bu arada yine yapıyordum koyuyuda yakalamıştım atlamak olmasın diye.

5. Günde koyu olmuş sonra silikleşmeye başlamış. Kaçırmış olabilirsin. Kaç günde bir adet oluyorsun. Ya ben açıkcası 2. Çizgiyi hafif koyu gördüğüm anca başladım 1 hafta hergün değerlendirmiştim anca öyle hamile kaldım 🙄 tabi bu arada yine yapıyordum koyuyuda yakalamıştım atlamak olmasın diye.
Bakalım adet olana kadar yapacağım logo çizgi olması ise kaçırmışım demek oluyor bu ayı. 27 günde bir olurum canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back