Hamilelik ve Bebek Bakımı Kitapları Arıyorum.

_Lavin_

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
11.553
11.941
498
Başlıkta da yazdığım gibi bebek bakımı ve hamilelik dönemiyle ilgili kitaplar arıyorum.

Ücretleri nedir acaba? Bi de ciltli mi karton kapak mı?

Mehmet Öz'ün kitabı normal ciltli bir kitap diğer 3 kitap kalın, karton kapaklı normalde karton kapaklı kitapların tanesi 50-55 liradan satılıyor ben dördünü size 60 liradan veririm.

Mehmet Öz'ün kitabı normal ciltli bir kitap diğer 3 kitap kalın, karton kapaklı normalde karton kapaklı kitapların tanesi 50-55 liradan satılıyor ben dördünü size 60 liradan veririm.

Kitapları alabilirim, özelden yazacağım size.

"Bebek bakim sorunları na mucize çözümler" var yaninda sabiha paktunanin kitabini hediye verebilirim hamilelikle ilgili ben ona para vermemiştim zaten

2 adet sabiha paktuna kitabi var 1.annelik akademisi.bebegim
2.annelik akademisi .hamileyim.
3.bebek bakim sorunlarina mucize çözümler. Tracy hogg
3 kitap size 45 olur.kondusyonlari iyi sayilir.2.el sonucta hamileyimin ve tracy nin kitabinin kapagi biraz kıvrılmış durumda

Bunlar kitaplar

Eklentiler

• 20151026_144635.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 77
Sabiha Paktuna'nın kitaplarını biraz inceledim pek bana hitap etmiyor gibiler.
Sadece Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler'i satmayı düşünürseniz özelden bana ulaşın. Bazen burdaki cevapları görmeyebiliyorum çünkü.

Arkadaşlar çok güzel kitaplar tavsiye etmiş ben de dergi tavsiye edeyim :) Parents ve Annelik Sanatı dergilerini takip ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…