Hamilelik varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi etf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

etf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
26
4
1
34
Kızlar merhaba
Adet günüme 3gün var beklediğim tarih bu yani normal şartlarda
5-6gündür agrım oluyor bi gelıyor agrı bi gidiyor
Dayanamadım test yapdım ama negatif
Sizce bu agrılar hamilelik belirtisi olabılırmı?

Arkadaşlar bakar mısınız adetime bir hafta kala test yaptım pozitif çıktı dün kan testi verdim ve hamilelik testi aldım yaptım çift çizgi çıktı bugün ise kan değeri negatif çıktı anlamadım neden böyle

Eklentiler

• 1000035636.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 42
Beta yükselmedği içinmi acaba negatif cıkdı
Biraz daha bekleyın bence tekrar kan testi verin

Olamaz değil mi?

Testiniz bozuk olabilir. 3 çizgi görüyorum

Gecikene kadar bekleyin. Genelik belirtisi regl belirtisiyle aynıymış çünkü

Reactions: etf
Hiç böyle olmazdımda iki gün öncesindem ağrırdıda böyle olunca acaba dedim sanırım beklemekde psıkolojık olarak etkiliyo

Birde şöyle oldu ben test yapdım bısey cıkmadı sonra aradan zaman gecdı bakdım iki çizgi olmus ama cekmeceye koymusdum ben sonra bakdım üç çizgi olmus sanırım test bozukdu

Birde şöyle oldu ben test yapdım bısey cıkmadı sonra aradan zaman gecdı bakdım iki çizgi olmus ama cekmeceye koymusdum ben sonra bakdım üç çizgi olmus sanırım test bozukdu
Çok durunca da bozulabiliyor canım sen takılma onlara. Bikaç gün sık dişini. İnşallah bebişin seninledir

Reactions: etf
İlk gebeliğimde bende böyle olmuştum hatta regli olucam zannediyordum geç döllenmeydi benımkı gecikmenin 7. Gunu beta 80 ile öğrenmiştim yanı demem o ki regli ve hamilelik belirtileri neredeyse birbiriyle aynı en iyisi gecikmeyi beklemek

Teşekkür ederim Hayırlısı bakalım
Çok durunca da bozulabiliyor canım sen takılma onlara. Bikaç gün sık dişini. İnşallah bebişin seninledir
cok haklısınız

Beta yükselmedği içinmi acaba negatif cıkdı
Biraz daha bekleyın bence tekrar kan testi verin
2 mlu çıktı 6 şubata yine gittim normal bir tahlil verdim hamilelik için değil aynı sonuç çıktı iki gün sonra Tekrar deniycem

Merhabaa, benım de uc gun var aynı durumdayız ,

Hamile olan arkadaşlar, bebek istedikten kaç ay sonra hamilelik haberini öğrendiniz çok istyorum ve sabirsizim malesfki doktoro gittim çok şükür hiçbir sorunum yok

Hamile olan arkadaşlar, bebek istedikten kaç ay sonra hamilelik haberini öğrendiniz çok istyorum ve sabirsizim malesfki doktoro gittim çok şükür hiçbir sorunum yok
2 ay sonra yumurtlama dönemini takip et o zaman ilişkiye gir

Adet Takvim diye uygulama var indir onu son adetini gir sana yumurtlama dönemi söyleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…