adet yok, hamilelik yok, peki sorun ne :((((

• Konu Sahibi Konu Sahibi tiii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet 1 yıl bekleme normal.Dediğin gibi bebek sahibi olmak için bütün cefayı biz çekiyoruz erkekler kucağına almadan neyin ne olduğunu anlayamıyor maalesef.Aslında sana şunu söyleyebilirim üzül, dert et hatta arada ağla ama isyan etme.Sonra hamile kaldığını öğrendiğinde o düşünüp üzülüp ağladığın zamanlarda bir anı olarak kalacak ve cefayı çekmeden sefa sürülmüyormuş diyeceksin.Rabbim tez zamanda meleğini sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :54::54:

amin canım, Allah da meleğini sana bağışlasın, kan tahlili sonucumu şimdiden biliyorum ama yaptırdgımda buraya yazarım :(

ben bu ilgisiz ve işini yapmayan doktorları anlamıyorum.bende bekarken 5 ay boyunca adet olmamıştım ve doktora gittiğimde adet söktürücü verip göndermişti.insan bi merak eder araştırır.Allahtan şimdiki doktorum öyle değil.gerekli tedavimi uyguladı ve 5. ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim.inşallah size de ilgili ve bilgili bi doktor denk gelirde derdinize çare bulur.

Adet düzenleyici mi kullanmıştın?Ben de tedaviye başlamayı düşünüyorum da,inş işe yarar..Çoook sevindim senin adına,hayırlı sağlıklı bi bebişin olsun inş:emir_bebek:

amin canım, Allah da meleğini sana bağışlasın, kan tahlili sonucumu şimdiden biliyorum ama yaptırdgımda buraya yazarım :(

Amin canım sağolasın.Ama deme öyle dur bakalım ha bu arada unutmadan benim bir de boş gebelikten kürtajım var dua edelim de başına böyle birşey gelmesin direk bebeğinin kalbi seninle olsun :16:

Amin canım sağolasın.Ama deme öyle dur bakalım ha bu arada unutmadan benim bir de boş gebelikten kürtajım var dua edelim de başına böyle birşey gelmesin direk bebeğinin kalbi seninle olsun :16:

ben istiyorum ki doktorum beni enine boyuna muayene etsin, gün gün çağırsın, yumurtlamamı takibe alsın hormonlarıma baksın, neden adet görmediğim belli değil şu an, havadan atıp tutuyolar, stres, düzensiz beslenme cart curt, pko muyum neyim bilmiyorum allah korusun, böyle değil heralde doktorlar, ben bi mucize bekliyorum sanırım :/

ben istiyorum ki doktorum beni enine boyuna muayene etsin, gün gün çağırsın, yumurtlamamı takibe alsın hormonlarıma baksın, neden adet görmediğim belli değil şu an, havadan atıp tutuyolar, stres, düzensiz beslenme cart curt, pko muyum neyim bilmiyorum allah korusun, böyle değil heralde doktorlar, ben bi mucize bekliyorum sanırım :/

Yok mucize beklemiyorsun tabi ki.Herşeyin bir zamanı var ve sen o zamanı bekliyorsun.Hangi şehirde yaşıyorsun canım?Doktorumdan ciddi şekilde memnunum ve sana da önerebilirim istiyorsan.

kızlar 3 aydır korunmuyoruz, bebek istiyoruz. en son adet tarihim 4 eylül, yani tam üzerinden 46 gün geçti, 3 kere idrar testi yaptım evde kendim, negatif çıktı, göğüslerim şiş, bi melankoli havası var, yorgunluk uyku hali, adet de olamıyorum, kan tahlili yaptırmadım, şu ana kadar 2 doktor gezdim, adet düzensizliğimin üzerine düşmediler, ne yapmamı tavsiye edersiniz :(

Canım Merhaba. Bende de 3 yıldır aynı sorun var. 1 yıldır evliyim ve korunmamamıza ramen çocuğumuz olmuyor. sebep adet düzensizliğne bağlı yumurtlama tembelliği ve rahim incelmesi. 1 sene boyunca tüm gittiğim doktorlar beni sallamadı, stres dedi geçti.
En sonunda bir tanesinin aklına hormon testi yapmak geld. Prolaktinim (süt hormonu) çok yüksek (80) çıktı. akabinde benden beyin emarı istedi doktorum. Beynimde hipofizbezlerinde 6 mm lik bir adenomun buna sebep olduğu otyaya çıktı. Dostinexle düşürdü, adetlerim düzene girsin diye de cyclo progynova kullandım. Şimdi bıraktırdı doktorum , tedaviye başlıycaz çocuk için , ilaçsız adetinle gel dedi ama maalesef ilaçsız adet olamıyorum:( Benim de son adet tarihim 4 eylül. Test yaptım negatif tabiki. Şimdi doktorumdan gizli tarlusal kullanıp adet görmeyi planlıyorum. Neyse kendi derdimle fazla uzatmiyim, sana FSH-LH-PROLAKTİN-VS... Tüm hormon testlerini isteyecek bi doktor bul. İnşallah önemli bir durum yoktur

kızlar 3 aydır korunmuyoruz, bebek istiyoruz. en son adet tarihim 4 eylül, yani tam üzerinden 46 gün geçti, 3 kere idrar testi yaptım evde kendim, negatif çıktı, göğüslerim şiş, bi melankoli havası var, yorgunluk uyku hali, adet de olamıyorum, kan tahlili yaptırmadım, şu ana kadar 2 doktor gezdim, adet düzensizliğimin üzerine düşmediler, ne yapmamı tavsiye edersiniz :(

cnm benimde adet düzensizligim vardı adetim çok düzensizdi sonrasnda 2 ay adet olmadım şişkinlik bendede vardı yaptıgım testler negatif çıktı ve ben kadın dogum uzmanına gittim kan tahlili yaptırdım ve ultrasyondan baktı bende yumurtalıkta kis çıktı bi kadın doguma git istersen .

kızlar az önce kan verdim, tahlil için, yarın 10 da belli olur dedi hemşire, bakalım Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin :5:

Bence bu durumda olanların eğer adet düzensizlikleri var ise,doktor adet düzenleyici tedavi uyguluyor.
Eğer adetiniz düzenli ise ve idrar tahlilinde negatif çıktı ise hemen kan tahlili yatırın,çünkü idrar tahlili %100 doğru sonuç vermiyor. Dış gebelik diye bir şey var.ve eğer ki dış gebelik var ise bu sizin hayatınız için tehlikeli olabiliyor... Yani hemen doktora gidiniz.

bazen psikolojik hamile gibi hissediyorsun kendini.bende yaşadım
bence kadın doğuma git durumu doktora anlat.düzensizliği çözdükten sonra gebelik olabiliyor bazılarında.ama bende de aynı sorun oldu çok uzun bir süre sonra hamile kaldım.ilk gebeliklerde 1 sene bebek olmazsa tedavi istiyorlar.bence hiç. strese girme iyi bir doktorla konuş.sabret.beyin olarak rahat olursan hemen kalıyorsun bence hamilehayırlısı olsun

iy bir doktora gidip vajinal muayene olmalısın ve hormon değerlerin baktırmalısın.kist varsa o yüzden adet olamazsın.geçici çözüm adet söktürücü hap kullanıp adet olusun üç-dört ay böyle denersin.yoksa bebek için tedavi olman gerekir.bence kadın doğumcu yerine direktüp bebek uzmanına git.sağlık durumna göre o sana tedavi planlar.aynı yollardan geçip yanlış doktorlarda zaman kaybeden biri olarak söylüyorum bunu.

Pko olabilir mi canim sürekli duzensizlik varsa öncelikle rahim filmi ve vajinal ultrasonla bakilmasini talep et dra

merhaba, 21 yaşımdayım 3 aydır adet göremedim, göğüslerim şiş felaket acıyo kasıklarım ağrıyo ama iki haftadır tık yok. Adetim düzensiz diye 3 farklı doktora gittim adetliyken gel hormon testi yapalım dediler zaten adet olamıyorum diye gidiyorum ama beni yolluyolar öylece. Ne yapsam ne etsem bilemedim bu yaşta menopoza mı giriyorum sorun ne çözemedim

Evet 1 yıl bekleme normal.Dediğin gibi bebek sahibi olmak için bütün cefayı biz çekiyoruz erkekler kucağına almadan neyin ne olduğunu anlayamıyor maalesef.Aslında sana şunu söyleyebilirim üzül, dert et hatta arada ağla ama isyan etme.Sonra hamile kaldığını öğrendiğinde o düşünüp üzülüp ağladığın zamanlarda bir anı olarak kalacak ve cefayı çekmeden sefa sürülmüyormuş diyeceksin.Rabbim tez zamanda meleğini sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah :54::54:

amin inşallah Allah razı olsun

merhaba, 21 yaşımdayım 3 aydır adet göremedim, göğüslerim şiş felaket acıyo kasıklarım ağrıyo ama iki haftadır tık yok. Adetim düzensiz diye 3 farklı doktora gittim adetliyken gel hormon testi yapalım dediler zaten adet olamıyorum diye gidiyorum ama beni yolluyolar öylece. Ne yapsam ne etsem bilemedim bu yaşta menopoza mı giriyorum sorun ne çözemedim

adet söktürücü verebilir doktorlar ondan sonrada kanda hormon değerlerine bakılır menepozdan ziyade pko denen bir hastalık var yumurtlama bozukluğu o olabilir geçmiş olsun.

Merhaba canim pko olabirir. Aynisini bende yasadim 7 ay adet görmedim. Önce bekledim biraz ve doktora gittim. Kan tahlili yapti ve pko dedi. Mutlaka iyi bir doktora git ve baktir. Cünkü pko oldugu zaman hamilelikde zorlasiyo.

Back
X