- 2 Kasım 2013
- 28
- 3
- 86
- 34
- Konu Sahibi seraynur1980
-
Canım fotoğraflar görüntülenmiyor. Tekrar ekler misinKızlar acil bakarmısınız ben gecen ayın 10 da regl oldum 28 gunde bir oluyorum daha hastalanmadım elimde ovılasyon testı vardı boyle cıktı bakarmısınız hamilelik olabılırmıEki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805
dosya ekle kısmından yapıyosun dımı?Kızlar acil bakarmısınız ben gecen ayın 10 da regl oldum 28 gunde bir oluyorum daha hastalanmadım elimde ovılasyon testı vardı boyle cıktı bakarmısınız hamilelik olabılırmıEki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805
Canım fotoğraflar görüntülenmiyor. Tekrar ekler misin
Hayırlı olsun cnm.test pozitif.Ekledim resimleri
Canım o ovulasyon testi baktım geçti evde normal testı yoktu ovılasyon testı boyle cıktıHayırlı olsun cnm.test pozitif.
O ovulasyon testi canım evde gebelık testı yoktu ben ayın 10 da regl oluyordum gecikti bende ovulasyon yaptım boyle cıktı cızgıletHayırlı olsun cnm.test pozitif.
dosya ekle kısmından yapıyosun dımı?
yumurtlaman ne zaman oldu ?takıp etmısmıydın?Kızlar acil bakarmısınız ben gecen ayın 10 da regl oldum 28 gunde bir oluyorum daha hastalanmadım elimde ovılasyon testı vardı boyle cıktı bakarmısınız hamilelik olabılırmıEki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805 Eki Görüntüle 2848805
Hiç belirtin var mı benımde 12 nısandı son adet tarıhım test yapmadım erken dıye ama ben belırtılerınu yasıyorumEvet adetim 15 de bitti 2 gün sonra yumurtlama oldu
Belimde yanarak agrıyorHastalancakmıs gibiyim bacaklarım agrıyor kasıklarım da agrı var ama hastalanamıyorum
Bende oyleydım ılkınde hatta akıntım vardı kanlı akıntıydı yurtdısındaydım dr merak etme guzel bır yere yerlesmıs dınlenmeden bıle gerek ypk demıstı ayaga kalktıgımda yoruldugumda hep akıntım kan dı somucta 8 yasında kızıvar demem o kı nerdeyse 3 ay adet olacak gıbı agrım vardı kasıklarımda sırtımdaHastalancakmıs gibiyim bacaklarım agrıyor kasıklarım da agrı var ama hastalanamıyorum
Belirtilerin hamile gibi 7 sinde adet olmanız gerekmiş olmadısanız bence hamilesiniz yarın test alıp yapın içiniz rahatlarHastalancakmıs gibiyim bacaklarım agrıyor kasıklarım da agrı var ama hastalanamıyorum
Test yaptım dün aksam cıkmadı malesef ama hala neden hastalanmadımBelirtilerin hamile gibi 7 sinde adet olmanız gerekmiş olmadısanız bence hamilesiniz yarın test alıp yapın içiniz rahatlar
Test yaptım dün aksam cıkmadı malesef ama hala neden hastalanmadımkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?