- 20 Mayıs 2019
- 38
- 8
- 16
- 29
- Konu Sahibi Gulcin5454
-
Regl tarihinden 1 hafta önce beta Hcg testi yaptırdım. Sonuç 4.52 çıktı. 5 ve üzeri hamile kabul ediliyormuş sanırım. Acaba erken yaptırdığım için düşük çıkmış olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler kızlarr
Hamile olma ihtimalin %50 den fazla bence canım. Ben defalarca yaptırdım bir kere bile 0.1 üzerinde çıkmadı. Testi tekrarla inşallah meleğin seninledirtesti çok erken yapmışsım
Olabilir canım, riskli çıkmış çünkü.. 4,52 normale göre yüksek bir rakam bence.. tabi tecrübeli olanlar daha iyi bilir
Regl tarihinden 1 hafta önce beta Hcg testi yaptırdım. Sonuç 4.52 çıktı. 5 ve üzeri hamile kabul ediliyormuş sanırım. Acaba erken yaptırdığım için düşük çıkmış olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler kızlarr
İnşallah yazarım tabiiTekrarladiginda bizede yaz insallah yukselir
Merhaba bisey sormak istiyorum asilamanin 13.gunu kan testi yaptim 1.29 cikti negatif dr adet olucaksin tutmamis dedi bgn 14.gun ama hic adet olucak belirtiler yok acaba gec dollenmeyle hamile olabilirmiyim
Merhaba bisey sormak istiyorum asilamanin 13.gunu kan testi yaptim 1.29 cikti negatif dr adet olucaksin tutmamis dedi bgn 14.gun ama hic adet olucak belirtiler yok acaba gec dollenmeyle hamile olabilirmiyim
Kızlar benim beta değerim 14.36 ya yükselmiş4.52 sen 2 gün sonraki sonucum
Hayırlı olsun sağlıkla kucaklarsınız inşallahKızlar benim beta değerim 14.36 ya yükselmiş4.52 sen 2 gün sonraki sonucum
Kızlar benim beta değerim 14.36 ya yükselmiş4.52 sen 2 gün sonraki sonucum
4 gün var daha :)Adetine kac gun var cnm?
İnşallah canımmHayırlı olsun sağlıkla kucaklarsınız inşallah
Amiiin inşallahMaşallaah Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?