- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ince bi çizgi var daha önce o kadar test yaptım hiç böyle çıkmadı benim gibi yaşayanlar var Mi bi bilgi lutfenkızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2792085
Merhabalar, benim testim de cuma günü bu şekilde çıktı ancak henüz kan veremedim. İlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik vardır diye biliyorum. Başka testleriniz varsa yarın tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bakın veya en güzeli kan verin İnşallah bebeğiniz sizledirkızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2792085
Ayyy allahimmmm inşallah tüm isteyenlerede bn da çifter çifter versin mevlamMerhabalar, benim testim de cuma günü bu şekilde çıktı ancak henüz kan veremedim. İlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik vardır diye biliyorum. Başka testleriniz varsa yarın tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bakın veya en güzeli kan verin İnşallah bebeğiniz sizledir
Merhaba, bence gayet belirgin bir çizgi. Yarın tekrarlayın mutlakakızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2792085
Adetinde gecikme varmi ? Cokda silik degil ya, var gibikızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyimEki Görüntüle 2792085
Adet ilaçla görüyorum sadece normal olmuyor oyleAdetinde gecikme varmi ? Cokda silik degil ya, var gibi
Inşallah kardeşimKan verme imkanin varsa kan ver, yoksada yarin yada yanindan sonra tekrarla istersen.cok daha silikler pozitif e dòndù
Amin Allahümme Amin kardesim ❣Inşallah kardeşim
Sevinirim❣Sizlere haber ederim inşallah olumlu ise