• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mi

Saraesma

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
9
7
1
33
kızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyim😞
16145092588654656477343990525618.jpg

kızlar gebelik testi yaptım ince ikinci silik çizgi cıktı çok beklemedi öyle testim ama bi 10 dk olmuştur sizce hamilemiyim😞Eki Görüntüle 2792085
Merhabalar, benim testim de cuma günü bu şekilde çıktı ancak henüz kan veremedim. İlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik vardır diye biliyorum. Başka testleriniz varsa yarın tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bakın veya en güzeli kan verin😊 İnşallah bebeğiniz sizledir🙏

Merhabalar, benim testim de cuma günü bu şekilde çıktı ancak henüz kan veremedim. İlk 10 dakika içinde çıktıysa gebelik vardır diye biliyorum. Başka testleriniz varsa yarın tekrar yapıp koyulaşma var mı diye bakın veya en güzeli kan verin😊 İnşallah bebeğiniz sizledir🙏
Ayyy allahimmmm inşallah tüm isteyenlerede bn da çifter çifter versin mevlam 🤲

Kan verme imkanin varsa kan ver, yoksada yarin yada yanindan sonra tekrarla istersen.cok daha silikler pozitif e dòndù

Back