Hamilelik var mi?

Sizin belli oldu mu durumunuz

Valla kocalarinizla evliliğinizi oturtmadan bebek yapip da sonra bebeğim var o yüzden ayrilamiyorum muhabbetine girecekseniz eğer insalah hamilelik yoktur

Valla kocalarinizla evliliğinizi oturtmadan bebek yapip da sonra bebeğim var o yüzden ayrilamiyorum muhabbetine girecekseniz eğer insalah hamilelik yoktur
Elestirinizi anliyorum ama benim sorumda bununla ilgili bir detay yok ve cok olumsuz bir enerji yuklu mesajiniz anlayamadim neden boyle bir sey yazdiniz bu konuya.

Elestirinizi anliyorum ama benim sorumda bununla ilgili bir detay yok ve cok olumsuz bir enerji yuklu mesajiniz anlayamadim neden boyle bir sey yazdiniz bu konuya.
Yorum yapmak için yorum yapmıs bence
Bi konudada tüp bebek yaptırmıs kadın yatmammı lazım sürekli korkuyorum bişey olacak diye demiş HASTA DEĞİLSİNİZ HAMİLESİNİZ yazmıstı aynı kişi
Bende anlam veremiyorum bu tür yorumlarına
Bence takmayın

Yani burasi bir derdim var köşesi degil sonucta ınsanlar gebelik istedikleri icin heyecanla buraya yazip fikir alisverisinde bulunuyorlar.
Tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin cok tatlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…