• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik var mi?

Malesef ben doktora muayene olmadan direkt yaptırdım testi
Ben de muayene olmadim sekreter olan hanimdan istedim keske sizde isteseydiniz ya:(
Neyse bekleyelim ben de ogrendim ama sonuctan bisey anlamadim. Pazartesiyi bekleyelim buraya yazarsiniz sonucu💗hayirli sonuclarimiz olsun insallah.

Testinin fotoğrafını at
benimkinede bakarmisiniz adet tarihim yarin ama karinda sertlesme kaskk agrilari bel agrisi arada mide tuaflasmasi halsizlik ve uyku hali var silik de olsa var gibi duruyor dimi yada banami ole geliyor 😔

Eklentiler

• 06902606-A7E3-4CEB-A32E-4EB36B5B624A.webp
    06902606-A7E3-4CEB-A32E-4EB36B5B624A.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 93
benimkinede bakarmisiniz adet tarihim yarin ama karinda sertlesme kaskk agrilari bel agrisi arada mide tuaflasmasi halsizlik ve uyku hali var silik de olsa var gibi duruyor dimi yada banami ole geliyor 😔
Bende gördüm canım insallah vardır ya 2 gün sonra tekrar et testi 😍

Testinin fotoğrafını at
benim testimede bakarmksiniz emin olamiyorum adet tarigim yarin bikac belirtilerim var ama gec dollenme olabilirmi yeni gibi silik cizgi

Eklentiler

• C3592CA5-EDA2-444C-922A-38ABADA6709F.webp
    C3592CA5-EDA2-444C-922A-38ABADA6709F.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 79
  • FF056794-617C-4FDC-B414-466018D5638B.webp
    FF056794-617C-4FDC-B414-466018D5638B.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 83
İnsallah vardır canım ya boşuna Ümit vermiş olmam sanada bende beklemedeyim reglime 4 gün var bakalım isteyen herkese nasip etsin Allahım 🥰
hadi insallah sende belirti varmi. 😊 benim yarin belli olur zaten olmszsam vardir umit cunku cok duzenlidir adetim sasmaz pek.bende belirti karinda bazen batma kasikda doluluk arada kasik agrisi ve bugun sabah beri belim cok agriyor midem ara ara tuaf oluyor birde uyku hali :)

hadi insallah sende belirti varmi. 😊 benim yarin belli olur zaten olmszsam vardir umit cunku cok duzenlidir adetim sasmaz pek.bende belirti karinda bazen batma kasikda doluluk arada kasik agrisi ve bugun sabah beri belim cok agriyor midem ara ara tuaf oluyor birde uyku hali :)
Oo bende tam 1 haftadır var kasık ağrısı bacak bel ağrısı göğüs hassasiyeti bakalım akıntıda var şimdi çoğaldı benim reglim düzensizdir ondan umutlanıyorum zaten belirtiler bukadar erken olduğu için normalde 50 günde 70 günde bir regl oluyorum 😊

Oo bende tam 1 haftadır var kasık ağrısı bacak bel ağrısı göğüs hassasiyeti bakalım akıntıda var şimdi çoğaldı benim reglim düzensizdir ondan umutlanıyorum zaten belirtiler bukadar erken olduğu için normalde 50 günde 70 günde bir regl oluyorum 😊
ciddimi baya uzun mus hadi insallah ya evet bendede belirti var da benim 2. cocuk olursa olcak ins ama 9 aydir bekledigim icin gene husrana ugramim diye heveslenemiyorum hakkimizda hayirlisi yazalim sonucumuzu birbirimize ins 🥰

ciddimi baya uzun mus hadi insallah ya evet bendede belirti var da benim 2. cocuk olursa olcak ins ama 9 aydir bekledigim icin gene husrana ugramim diye heveslenemiyorum hakkimizda hayirlisi yazalim sonucumuzu birbirimize ins 🥰
Tamam canım bekliyorum güzel haberlerini insallah 🥰

Back