Dualarım seninleins cnm hala olmadim ins olmam :) yarin saglik ocagina kan vericem ins

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninleins cnm hala olmadim ins olmam :) yarin saglik ocagina kan vericem ins
ins birlikte cnmDualarım seninle![]()
Belirtiniz var miydi acaba3 gun gecmisti kan testi yaptırdığımda.
hadi insallah sende belirti varmi.benim yarin belli olur zaten olmszsam vardir umit cunku cok duzenlidir adetim sasmaz pek.bende belirti karinda bazen batma kasikda doluluk arada kasik agrisi ve bugun sabah beri belim cok agriyor midem ara ara tuaf oluyor birde uyku hali :)
YoktuBelirtiniz var miydi acaba
Valla kocalarinizla evliliğinizi oturtmadan bebek yapip da sonra bebeğim var o yüzden ayrilamiyorum muhabbetine girecekseniz eğer insalah hamilelik yokturMerhaba tatlı hanımlar
Adet tarihim 10 kasimdi 28 gunde bir adet olurum hep 2 gun gecti. Gebelik testi yaptim ama cok silik cikti cizgi. Ve suan adet olacakmisim gibi sancim var. Sizce hamilelik var midir? Ve kan testi icin kac gun gecmesi gerekli?
Elestirinizi anliyorum ama benim sorumda bununla ilgili bir detay yok ve cok olumsuz bir enerji yuklu mesajiniz anlayamadim neden boyle bir sey yazdiniz bu konuya.Valla kocalarinizla evliliğinizi oturtmadan bebek yapip da sonra bebeğim var o yüzden ayrilamiyorum muhabbetine girecekseniz eğer insalah hamilelik yoktur
Yorum yapmak için yorum yapmıs benceElestirinizi anliyorum ama benim sorumda bununla ilgili bir detay yok ve cok olumsuz bir enerji yuklu mesajiniz anlayamadim neden boyle bir sey yazdiniz bu konuya.
Yani burasi bir derdim var köşesi degil sonucta ınsanlar gebelik istedikleri icin heyecanla buraya yazip fikir alisverisinde bulunuyorlar.Yorum yapmak için yorum yapmıs bence
Bi konudada tüp bebek yaptırmıs kadın yatmammı lazım sürekli korkuyorum bişey olacak diye demiş HASTA DEĞİLSİNİZ HAMİLESİNİZ yazmıstı aynı kişi
Bende anlam veremiyorum bu tür yorumlarına
Bence takmayın![]()
Rica ederim canım rabbim gönlüne göre versin inşallahYani burasi bir derdim var köşesi degil sonucta ınsanlar gebelik istedikleri icin heyecanla buraya yazip fikir alisverisinde bulunuyorlar.
Tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin cok tatlisiniz.![]()
Amin, sağolun.❤Rica ederim canım rabbim gönlüne göre versin inşallah![]()
Nolmus burda?Valla kocalarinizla evliliğinizi oturtmadan bebek yapip da sonra bebeğim var o yüzden ayrilamiyorum muhabbetine girecekseniz eğer insalah hamilelik yoktur
Ben de anlamadim herkes gibi heyecanimi paylasmak istemistim.Nolmus burda?![]()
Ben de anlamadim herkes gibi heyecanimi paylasmak istemistim.![]()