Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testini atar mısın canım bakalımMerhaba tatlı hanımlar
Adet tarihim 10 kasimdi 28 gunde bir adet olurum hep 2 gun gecti. Gebelik testi yaptim ama cok silik cikti cizgi. Ve suan adet olacakmisim gibi sancim var. Sizce hamilelik var midir? Ve kan testi icin kac gun gecmesi gerekli?
Testinin fotoğrafını atMerhaba tatlı hanımlar
Adet tarihim 10 kasimdi 28 gunde bir adet olurum hep 2 gun gecti. Gebelik testi yaptim ama cok silik cikti cizgi. Ve suan adet olacakmisim gibi sancim var. Sizce hamilelik var midir? Ve kan testi icin kac gun gecmesi gerekli?
Testinin fotoğrafını at
Testini atar mısın canım bakalım
Tesekkur ederim hayirlisi insallah giderim.Tebrik ederimÇok yeni bir gebelik var gibi çizgi gayet gözüküyor. 10 Aralık desek daha çok yeni kendinize dikkadin.. bu hafta bitmeden de kana gidin derim ben
![]()
Etmez miyimmmmBize de dua eder misin![]()
Tesekkur ederim var mi emin degilim amaHayırlı olsun canım![]()
2 günVar gibi görünüyor çok yeni galiba adet günün ne kadar geçti canım
En garanti kandan betaya baktır canım benimde biraz silikti 2 gün geçmişti kanda çıktı inşallah sende de vardır
Kan verdinmi canim sonuç ne çıktı benin testinde aynı silik bende kan verdim bekliyorum
Ben de dün verdim ama sonuc pazartesiye kaldi internetten baktim 219 yaziyor.Kan verdinmi canim sonuç ne çıktı benin testinde aynı silik bende kan verdim bekliyorum
Nasıl baktınız internetten sonuca ben e nabizdan göremiyorum sağlık ocağında yaptırdım kan testiniBen de dün verdim ama sonuc pazartesiye kaldi internetten baktim 219 yaziyor.
E nabizda yok size kayit no verdiler mi eger o varsa hemen Labime girin.Nasıl baktınız internetten sonuca ben e nabizdan göremiyorum sağlık ocağında yaptırdım kan testini
Malesef ben doktora muayene olmadan direkt yaptırdım testiE nabizda yok size kayit no verdiler mi eger o varsa hemen Labime girin.
labim.ihs.gov.tr
Malesef ben doktora muayene olmadan direkt yaptırdım testi
Sizin regliniz geciktimi yoksa ondan oncemi test yaptirdinizE nabizda yok size kayit no verdiler mi eger o varsa hemen Labime girin.
labim.ihs.gov.tr