• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik uygulamasi kullananlar

Eda elif

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
137
73
98
29
Arkadaslar merhaba hamilelik uygulamasi indirmek istiyorum kullandiginiz ve memnun kaldiginiz hamilelik uygulamasi soyleyebilir misiniz ben arastirdim ama cok rahat bulamadim bi cogu da gereksiz cvb verirseniz sevinirim

Arkadaslar merhaba hamilelik uygulamasi indirmek istiyorum kullandiginiz ve memnun kaldiginiz hamilelik uygulamasi soyleyebilir misiniz ben arastirdim ama cok rahat bulamadim bi cogu da gereksiz cvb verirseniz sevinirim
Yani genel itibariyle hepsi ayni ..gun gun gebelik var indirdigim ..ama gebelik.org sitesini daha cok takip ediyorum dr kaan kocatepe harika ve detayli bilgiler veriyor 🙋‍♀️

Ben happy mom kullanıyorum gün gün bebekte ki değişimleri anlatıyor çok menmunum

Canım bende hamileyim happ mom die bir uygulama var çok güzel ve gün gün gebelik die de oda çok güzel

Bende Hamilelik takibi diye program indirdim.Bebekten mesajlar oluyor Sanki gerçekmiş gibi mutlu oluyorum

Back