Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba hamilelik uygulamasi indirmek istiyorum kullandiginiz ve memnun kaldiginiz hamilelik uygulamasi soyleyebilir misiniz ben arastirdim ama cok rahat bulamadim bi cogu da gereksiz cvb verirseniz sevinirim
Arkadaslar merhaba hamilelik uygulamasi indirmek istiyorum kullandiginiz ve memnun kaldiginiz hamilelik uygulamasi soyleyebilir misiniz ben arastirdim ama cok rahat bulamadim bi cogu da gereksiz cvb verirseniz sevinirim
Yani genel itibariyle hepsi ayni ..gun gun gebelik var indirdigim ..ama gebelik.org sitesini daha cok takip ediyorum dr kaan kocatepe harika ve detayli bilgiler veriyor