Hamilelik tsh oruç ?

Evet öyle canım bir yakınım da da var pko oda bayadir kalamıyordu ama kaldı sende icini gönlünü ferah tut inşallah rabbim bizlere en kısa sürede nasip eder kilonda fazla değildir diye düşünüyorum canım kilolu çok kişi hamile kalıyor sonucta bir de gecen bana doktor hamile kalmak istiyorsan eger şekeri bırak dedi yeme şekerli şeyler dedi bunun zararı var mi bir de siz sigara kullanıyor musunuz ? Bende söyle bir sıkıntı var her kadın yumurtluyordur ve yumurtlama akıntısı olur ben ne zaman sağlıklı beslensem o akıntı geliyor ama ne zaman şekerli abur cubur tarzı şeyler yesem yumurtlama akıntısı gelmiyor bu normal mi geçenlerde ovulasyon testi yaptım yumurtlamışım ama akıntı yok

Teşekkür ederim motiven için :) inşallah olur birgün nasip şekerli şeyleri doktorda bana yasaklamıştı çünkü şekerli ve fastfood gıdalardan yumurtalık kistleri oluşuyor oluşması yetmiyor bide ondan beslenip üreyip çoğalıyorlar .. Buda hormonları etkiliyor özellikle erkeklik hormonu yükseliyor ondan sonra böyle adet düzensizliği hormon yüksekliği pko gibi sendromlar yaşamaya başlıyoruz kiloda çok aldırıyor zaten paket gıda.. içindeki kimyasallar gebeliğe engel bir durum. Beraberinde çok sıkıntı getiriyor detaya inince göründüğü gibi ben hayatımda hiç sigara kullanmadım kullanmıyorumda eşimde kullanmıyor alkol akışkanlığı da yok, sigara içenlerin çoğu hamile pat diye kalıyor anlamıyorum bende ve her kadında akıntı olmuyor her yumurtlamada olmıyor yanı bazen sadece kaşık altısı yada orta ağrısı hissedilir yumurtlarken yada akıntı avakado sana öneririm Rahime benziyor zaten ve folik asit bombası :) ben hiç bukadar akıntı görmemiştim affedersin ip gibi uzamıştı ilk defa şok geçirmiştim yumurtlamada asla olmuyordu öyle bide ilaçsız yumurtlama görmüştüm avakado + inositol + omega3 harika bişey tavsiye ederim..

Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim canım . Hayatımızda şeker ne yazikki var eşim Çok tatlı seven yiyen bir insan oda yiyince ister istemez eşlik etmek zorunda kalıyor insan benimde çok arkadaşım var alkol kullanıp hamile kalan hatta alkol icerken kusup hamile olduğunu öğrenmiş diğerleri iyi beslenmiyor şeker desen var sigara alkol desen var ben herseyi bazen kendimden çok sakınıyorum yemicem yapmicam diyorum eşim kızar hatta sakınan göze çöp batar sakınma Allah nasip ederse zaten olur der keske doğurganlığı bu kadar cok sey etkilemese ben suan folik asit kullanıyorum iste şekeri de fazla tüketmiyorum aslinda gunde bir iki kere belki bir de ananası duymuştum tutunmasına yardımcı oluyormus reglme de az kaldı yine bir umut bekliyorum 8 gun var bi var bi yok diyorum kendi kendime ama yine regl olurum büyük ihtimalle inşallah siz güzel haberler alırsınız o heyecanı tadarsınız bende tadarım inşallah ama bu aydan da ümidim yok

Rica ederim canım fikir alışverişi yapmak güzel hoşuma gidiyor burda arkadaşlarla yorumlaşmak bende ananası senden ilk defa duydum biliyormusun bende deniyim bari bakla mesela fasülye tarzı nohut bunlarda rahimi kalinlaştırır progestan gibi bence kafana takma eşinle güzel vakit geçir biz maalesef bebek diye odaklandik birbirimizi unutmuşuz gerçekten yeni fark ettik .. doktorum aradı dün gel aşılama yapalım dedi ben de ara vermek istiyorum dedim zaten eşim şuan ameliyat geçirdi ara vermek iyi gelcek üst üste tedavi da iyi olmıyor adetlerim karıştı ilaçlardan yine bide olacağı varsa oluyor zaten eşin haklı .. tatlı konusunda bizde öyleyiz daha öğlen bugün abur cubur yedik beraber çocuk gibi ama bu son yemeler zaten ona da doktor yasakladı sağlık sorunlardan dolayı hayırlısı olsun güzel haber alırsan paylaş benle çok sevinirim

Tabiki canım önce seninle paylaşırım . Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ben şunu da merak ediyorum belki bilgin vardır rahim filmini doktorlar bizim isteğimiz üzerine cekiyolar mi yoksa onların mi gerek görmesi lazım ozel kliniklerde falan çektirmek istediğimi söylesem cunku tüpte veya rahimde bisey varsa bunu erkenden öğrenmek daha iyi oluş diye düşünüyorum bostan yere hem Ümit etmemiş hemde vakit kaybı olmamış olur inşallah bir sıkıntım yoktur ama yine de baktırmayın düşündüm iyi mi düşündüm bilmiyorum bir akrabamda aşılama ile hamile kaldı aslında yapılsa kalınabilir ama tabi biraz ara vermek iyi gelir kafanız dinlenir biraz kendinize vakit ayırırsınız insan olmayınca bebek bebek diye bazen kafayı yicek gibi oluyor ben bi dönem yatıp kalkıp bebek diyordum suan da bizim icinde öyle eşimde hadi bebek yapalım diye yanaşıyor bende ona hadi bebek yapalım diye inşallah en yakın ve hayırlı zamanda olurda hepimizin yuzu Güler

İnşallah olur bir gün canım maalesef bebek diye tutturup insan aslında eşini unutuyor yani o heyecanı yaşayamıyor piskolojik olarak kafa hep orda aslında rahat olmak ve anın tadını çıkarmak lazım..rahim filmini bende düşündüm yurt dışındayım burda çekilmiyor galiba o yüzden İstanbul’da çektireceğim ama Allah bilir nezaman imkanlar şuan izin vermiyor.. ama illa doktoru beklemek zorunda değilsin doktorlar böyle şeylerli en sona bırakıyor çok saçma .. önce yoruyorlar iğnelerle haplarla aa olmuyor sen git film çekil gel olayları oluyor sonra bence önden çekilip öğrenmek çok iyi fikir bende o kafadayım özelde çektirebilirsin İstanbul’da Sonomed var akrabalar gitti çok memnun kaldılar hepsi ağrısız oldu diyor C kollu cihazları varmış filan. Bende ordaki doktorla mesajlaştım doktor bana dedi adet olduğun zaman haber ver sana ona göre Randevu vereceğim sonra işte imkanlar değişince gidemedim bu ay Türkiyeye gelip çektirecektim . Mutlaka çektir bence inşallah temiz çıkar

Yaa canimsin valla her verdiğin bilgi ve güzel motive mesajların icin ne kadar teşekkür etsem azdir sıkılmadan bunalmadan bıkmadan cevap veriyorsun sagol istanbula yakınım giderim o halde önden evet öğrenmek en mantıklısı doktor gecen sordu ne kadardır olmuyor diye söyledim biraz daha dene öyle gel diyor bence çocuk düşünüyorum diyince a dan z ye herseyine bak kandı tahlildi film röntgen neyse artık bak ki bisey var mi yok mu insanlar önden bilgi sahibi olsun ki hem maddi hem manevi yorulmasınlar her ay aa olcak mi oldu mu acaba heyecanı insanı bazen uzuyor inşallah temiz çıkar canım insallah senin de bir gün insallah birbirimize çok güzel haberler veririz bir de anestezi altında bakmıyor mu doktor rahim filmine uyutmadan Korktum açıkçası

Rica ederim çiçeğim asla bıkmam burası zaten fikir alışverişi yapmak için bende sizlerden bilgileniyorum .. Maddi manevi konusunda haklısın bide önden bilmek çok daha mantıklı neden sonraya kalsın ayrıca Rahim filmi çekilince kanallar açık kalıyor bu sayede hamile kalanda çok film çekildiği ilk aylar felan çok duydum ben o yüzden bende çok istiyorum çekilmek keşke yakın olsaydık aynı gün gider çektirirdik ama korkulcak bişey olmadığını söyledi istersen mesaj olarak doktorun numarasını verebilirim ama şubeden aldığını söylersin adam kızar özel numarası çünkü öyle kesinlikle Sonomed önerdiler doktorda çok beyfendi gerçekten anesteziye gerek yok dedi defalarca korktuğumu söyledim sadece adet ağrısı gibi olacağını ve dayanamicağım bir ağrı olmicağını söyledi inşallah öyledir ama gidenlerin hepsi aynısını diyor Google’dan yorumlara bile baktım gidenlerin akrabalarımda aynısını söyledi. O yüzden inanıyorum yani

Olur canım numarasını verirsen iyi olur merak etme dediğin gibi soylerim gitmeyi düşünüyorum ben de biz seninle önceden mesajda konuşmuşuz ama dun yanlışlıkla mesajı sildim söyleyecektim yoksa önceden konuşmuşuz bak falan diye keske ya burda olsaydiniz Türkiye’de giderdik olurdu valla güzel haberler alıp Allah’ın izniyle dönerdik :) nasip bakalım sonu yine güzel olsun da hersey hayırlısı bende çok korkarım boyle sancı agri vs

Tamam veririm ben sana mesaj olarak , öylemi burda okadar çok konuştuğum kişi oldu ki doğrudur mutlaka mesajlaşmışızdır keşke olsaydım Türkiye’de wallaha oradakiler doktor konusunda çok şanslı özellikle infertile bölümü kadın Doğum felan çok başarılı Türkiye bu konuda gerçekten.. burda çektiriyorlar bana .. Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah nasip bende korkarım ağrı çekmekten felan ama okadar kadın çekilmişki orda yorumları okuyunca insan rahatlıyor e bide doktorun kendisi söyledi çok ağırlı olmayacağını o yüzden rahat olmakta fayda var :)

Sen bana.mesaj at canım senin kapalı galiba yazamıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…