- 21 Kasım 2016
- 18
- 5
- 6
- 28
- Konu Sahibi Fidan_Mikayilova
-
Biseyler var bence :) benim de ayni o sekilde oldu 2 hamileligimde de :)
Ben adetim den 1 gun once ve adet olacagim gunlerde yapmistim. Ikisinde de ikinci cizgi silik ve gec cikmisti. Zaten sonrasinda da gidip kan vermistim. Allah sizinde gonlunuze gore versin insallah :)Cevap yazdığınız için teşekkür ederim))Kaç gün böyle geç çıkdı sizde?Çok tedirginim.
Ben adetim den 1 gun once ve adet olacagim gunlerde yapmistim. Ikisinde de ikinci cizgi silik ve gec cikmisti. Zaten sonrasinda da gidip kan vermistim. Allah sizinde gonlunuze gore versin insallah :)
Insallah cnm. Bizim saglik ocaginda da yapmiyolar gecikmeden kan tahlili. 10 gun gecikti deyip yaptirdimUmut oldunuz bana.Buralarda adet gecikmeden kan tahlili yapmıyorlar malesef.Yarını beklemekde çok zor.İnşAllah bende de sizinki gibi olur))
Testlere göre hamilesiniz ama catlatma ignesi hamilelik hotmonunu yükseltiyor diye biliyorum ondan da olabilir insallah hamilesinizdir adetinizin gecmesini bekleyin rabbim gônlünüze göre versinEki Görüntüle 1915735 Eki Görüntüle 1915733 Eki Görüntüle 1915734 Merhaba.Kızlar çok karışık durumdayım.2 gün bundan önce test yapdım negatif çıkınca bir kenara atdım 1 saat sonra aklıma takıldı bi daha bakayım dedim.İkinci cizgi bariz şekildə pembe çıkmış.Adetime de 2 gün vardı.Akşamı yine yapdım yine bir saat sonra çıkdı.Dün başka bir marka ile denedim 3 saat sonra anca çıkdı.Bu gün adet günüm sabah yine aynı şey oldu test geç gösteriyor.Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.17 gün önce çatlatma ignesi ile yumurtam çatlatıldı.Onun için bir az umutluyuz.Böyle bir şey yaşayan varmı aranızda?Eki Görüntüle 1915733
Testlere göre hamilesiniz ama catlatma ignesi hamilelik hotmonunu yükseltiyor diye biliyorum ondan da olabilir insallah hamilesinizdir adetinizin gecmesini bekleyin rabbim gônlünüze göre versin
Bende hamile kalmadan bir ay önce olmustum tutmadı adetim de bir hafta gecikmisti sonra adet oldum sonra ki ay da hamile kaldim birsey yapmadn cok sükürCevapladığınız için teşekkür ederim))
Doktorum çatlatma ignesinin etkisi bir haftadan çok olmaz dedi bana.Yine de o ihtimali da unutmayayım.
Ne kadar süredir istiyorsunuz ?Cevapladığınız için teşekkür ederim))
Doktorum çatlatma ignesinin etkisi bir haftadan çok olmaz dedi bana.Yine de o ihtimali da unutmayayım.
Amin insallah sagolun daha yenisiniz olur insallah stres yapmayin benim iki yil sonra oldu esimde sorun vardi benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim nasip ettikten sonra olur dua edin herseyin vakti zamani var sabır cok önemli .Sağlıkla büyütün İnşAllah))7 aydır evliyiz hiç korunmadık geçen ay gittik doktora hormonlar hepsi normal çıkdı.Ama yumurtam büyüyodu sonra çatlamadan küçülüyodu.Bu ay ilk çatlatma ignesi.Ultrasonda takib etdirdik çatlamış dediler iki yumurtam.Diğer testlerde kaç saat sonra baksam hep negatifdi.Onun için bu ay umutlandım.
Amin insallah sagolun daha yenisiniz olur insallah stres yapmayin benim iki yil sonra oldu esimde sorun vardi benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim rabbim nasip ettikten sonra olur dua edin herseyin vakti zamani var sabır cok önemli .
Bende sizi umutlandirmak istemiyorum testlere göre hamilesiniz sonucu yazarsiniz test yaptirinca sanirim yurt disinda yasiyorsunuz ondan test yapmiyorlarAslında çok sabırlıyımdır.Ama konu bebek olunca insan hemen sonucu bilmek istiyor.İnşAllah hayırlısı olur.Kendimi kaptırmamaya çalışsam da.İçim de yine umut var))
Bende sizi umutlandirmak istemiyorum testlere göre hamilesiniz sonucu yazarsiniz test yaptirinca sanirim yurt disinda yasiyorsunuz ondan test yapmiyorlar
Insallah cnm. Bizim saglik ocaginda da yapmiyolar gecikmeden kan tahlili. 10 gun gecikti deyip yaptirdim
Tum adet belirtilerini yasadim evet bel kasik agrisi,gogus siskinligi. Yine de bi kan testi yaptirmanda fayda var :)Sizde adet günü belde agrı oldumu?Yani adet belirtisi gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?