• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testleri 1 saat sonra ikinci cizgiyi gösteriyor.

Kızlar bir sorum olacaktı. 9 kasımda surtunmeli ilişkiye girdik nişanlımla zevk suyundan suphelendik 29 unda adet oldum acaba üstüne görme diye mi suphelendim bundada. Sonrasında adetten sonra yaklaşık 15 defa test yaptık 2 gun arayla hepsi negatif çıktı ve 2. adeti mi gördüm normal bir şekilde. 2. adet imden sonra 3 test daha yaptim onlarda negatif çıktı hamilelik riski nedir varmi dır yoksa benmi çok takıyorum sanki karnım şişiyor?
Hamilelik yoktur. Normal kilo aliyosundur

:KK1:Kızlar malesef adet oldum.Hem de çok sancı çekdim.Umutlarım yerle bir oldu resmen.Artık önümüzdeki aylara bakıcazHerkese tavsiyem testlere çok da güvenmeyin:stop:.Bu da bana ders oldu adet gecikmeden bir daha test yapmam:KK67:.
Çok üzüldüm testlerin ardından böyle bir sonuç ile karşılaşmana :KK43: Benimde yaptığım idrar testinden 1 saat sonra silik çizgi çıktı. Henüz adet olmadım ancak kendimi hiç hamilede hissetmiyorum. Umutlanmamak lazım. Her şey olacağına varır. Hem neticede ömrümüz uzun, içimizde daha bir sürü yumurta hücresi var :sampiyon:

Back