Hamilelik testini ne zaman yapmalıyım kızlar acilll???

ssymkrcy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
57
63
Merhaba kızlar burda yeniyim sorum olucaktı fikir almak için, adetime 8 gün kaldı bu geçirdiğimiz 1 ay düzenli korunmasız ilişki yaşadım eşimle hamilelik için ve son günlerde ara ara baş ağrısı, kasık ağrısı birde yaşayanınız varmı bilmiyorum ama boğazımda böyle yemek borusunda gibi bi yanma hissi yaşıyorum günledir birde böyle bazen mide bulantı demiyelim de hani boğazımda lokmalar büyüyor gibi hamilelik başlarında yaşayanınız varmı erken gebelik testi aldım fakat daha yapmadım sizce ne zaman yapmalıyım? Adetime 8 gün kaldı

Son adet tarihinin ilk gününü 1 sayarak 35 gün sayın. 35. Gunde yapin der bir hekim. Ama gecikince yapmaya basla bence.

Merhaba benimde adetime 5 gün var ama baş ağrısı sol kasığımda atma ve bacak ağrım vae bide mide bulantısı ama öyle şiddetli değil ara ara acaba kan testi yaptırsam cikarmi siz nezman yaptırdınız ?

5 haftalık hamişim canım
Merhaba benimde adetime 5 gün var ama baş ağrısı sol kasığımda atma ve bacak ağrım vae bide mide bulantısı ama öyle şiddetli değil ara ara acaba kan testi yaptırsam cikarmi siz nezman yaptırdınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…