• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testinde silik cizgi

Merhabalar kızlar ben yeni üye oldum da benim de adetim 10 gün geçti ve 5 gün geçtiği zaman test yaptım silik çıktı böyle olupta hamile olan var mı acaba fotoğrafa dikkatlice bakılınca görünüyor silik çizgi

Çizgi bdne görüyorum ama ne zaman çıktı saatler sonra mi ilk 5 ve 10 dakka sonra mi

Canm belirtim normal adet olcakmsm gibi ama gelmiyodu 2 hafta bekledim nerdeyse adetlerim zaten duzensiz onu onemsemedim hic. Bu aralar goguslerim cok hasas ve kasıklarımda batmalar oluyor bilmiyorum emin olamadm o silik cizgiden yarn kan vercm
Adetiniz kaç gün geçti peki son adetiniz ne acaba

Merhabalar kızlar ben yeni üye oldum da benim de adetim 10 gün geçti ve 5 gün geçtiği zaman test yaptım silik çıktı böyle olupta hamile olan var mı acaba fotoğrafa
Adetiniz kaç gün geçti peki son adetiniz ne acaba
Canm yaklask 2 3 hafta falan ama dediğim gibi kendimi bildim bileli hep duzensizdir daha once adet ağrılarım en fazla bi kac gun surerdi baktm surekli agrı var kanama yok test yaptm basta silik ikinci gun yaptm daha netti .

12 gün geçmişti canım ama dün hafif kan geldi ilk defa böyle bir adet yaşıyorum gerçi adet mi bilmiyorum çok az kan geliyor hayırlısı artık 🤲🏻

Canm belirtim normal adet olcakmsm gibi ama gelmiyodu 2 hafta bekledim nerdeyse adetlerim zaten duzensiz onu onemsemedim hic. Bu aralar goguslerim cok hasas ve kasıklarımda batmalar oluyor bilmiyorum emin olamadm o silik cizgiden yarn kan vercm
İyi de o silik çizgi değil ki bariz kopkoyu bi çizgi. Emin olmayacak bişey yok 😅

Belki değildir .
Maalesef bu ayda olmadı 😕 bundan 9 ay önce düşük yaptım hala olmadı sorunda yok anlamıyorum normal mi sizce düşükten 9 ay geçmesine rağmen hala olmaması çok üzülüyorum ben ya Allah hepimize yaşatsın o duyguyu 😭🤲🏻

Maalesef bu ayda olmadı 😕 bundan 9 ay önce düşük yaptım hala olmadı sorunda yok anlamıyorum normal mi sizce düşükten 9 ay geçmesine rağmen hala olmaması çok üzülüyorum ben ya Allah hepimize yaşatsın o duyguyu 😭🤲🏻
Canm bende bilmiyorum ki benim de ilk . Düsün 6 senedr bekliyorum nerdeyse tedavi falan da olmadm hic beklemediğim anda süpriz oldu. üzulme umudunu da kesme allah en dogru zamanda sana o mutlulugu yasatcak insallah

Canm bende bilmiyorum ki benim de ilk . Düsün 6 senedr bekliyorum nerdeyse tedavi falan da olmadm hic beklemediğim anda süpriz oldu. üzulme umudunu da kesme allah en dogru zamanda sana o mutlulugu yasatcak insallah
İnşallah hepimiz isteyen herkese yaşasın hepimizin kucakları dolsun 🤲🏻🥰

Back