Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bugün yaptığım teste silik cizgi cıktı. Sonrasında belirginlesti hamilemiyim sizce ?
Tesekkur ederim de bilmiyorum bakalm kan verince ne olcak umutlanmak istemiyorum bi kac belirti dışında fazla belirti yok cunku insallah dediginiz gibidir![]()
Bu silik çizgi olamaz abla bildiğin koyu ben burdayım anne diye bagriyo hayırlı olsun Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Ne belirtim vardı akıntı filan oldu mu
Canm belirtim normal adet olcakmsm gibi ama gelmiyodu 2 hafta bekledim nerdeyse adetlerim zaten duzensiz onu onemsemedim hic. Bu aralar goguslerim cok hasas ve kasıklarımda batmalar oluyor bilmiyorum emin olamadm o silik cizgiden yarn kan vercm
Peki yazarm canmGuzel sonucunu almayı nasip etsin rabbim inşallahburdan yazabilirmisin merak ettim
Ben adete bir gün kala test yaptığımda bu şekildeydi.Merhaba kızlar bugün yaptığım teste silik cizgi cıktı. Sonrasında belirginlesti hamilemiyim sizce ?
Tesekkur ederm canm insallah kanda da cıkarBen adete bir gün kala test yaptığımda bu şekildeydi.hamilesiniz tebriklerrr
İnşallah canımTesekkur ederm canm insallah kanda da cıkar
Sende bebegini saglıklı bi sekilde kucagına alırsın inşallah![]()
Kuzum sen anlarsın sonucumu alamadim simdi baktigimda neten sonuc 533 yazıyodu sadece bu var demek mi ? Yarn gitcem yineİnşallah canımaminnn
![]()
Kuzum sen anlarsın sonucumu alamadim simdi baktigimda neten sonuc 533 yazıyodu sadece bu var demek mi ? Yarn gitcem yine
Tabi varrr demekkk çok güzel değerinKuzum sen anlarsın sonucumu alamadim simdi baktigimda neten sonuc 533 yazıyodu sadece bu var demek mi ? Yarn gitcem yine
Ya aslinda sana yazcaktm hatlar karıstıTabi varrr demekkk çok güzel değerinhayırlı olsunnn
Hemen çıktı mi silik çizgi canımMerhabalar kızlar ben yeni üye oldum da benim de adetim 10 gün geçti ve 5 gün geçtiği zaman test yaptım silik çıktı böyle olupta hamile olan var mı acaba fotoğrafa dikkatlice bakılınca görünüyor silik çizgi