• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik testime ve belirtilerime bakar mısınız?

mbask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2021
13
11
3
29
Merhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum. 6 aydır gebelik düşünüyorum ancak henüz nasip olmadı. Normalde adetim çok düzenlidir ve adetimden 1 hafta önce göğüslerim hassaslaşır. Ancak bu ay yumurtlama döneminden 3 gün sonra göğüslerim çok hassaslaştı. Adetime 9 gün varken test yaptım ve ilk 10 dkda çoook silik bir çizgi gördüm. Benden başka gören var mı? Bu fotoğrafı çektikten 1-2 saat sonra çizginin rengi daha belirgindi.

Eklentiler

• B176C289-433D-424A-B6A6-4CF591CE9C28.jpeg
    B176C289-433D-424A-B6A6-4CF591CE9C28.jpeg
    57,4 KB · Görüntüleme: 328
Merhaba arkadaşlar buraya ilk kez yazıyorum. 6 aydır gebelik düşünüyorum ancak henüz nasip olmadı. Normalde adetim çok düzenlidir ve adetimden 1 hafta önce göğüslerim hassaslaşır. Ancak bu ay yumurtlama döneminden 3 gün sonra göğüslerim çok hassaslaştı. Adetime 9 gün varken test yaptım ve ilk 10 dkda çoook silik bir çizgi gördüm. Benden başka gören var mı? Bu fotoğrafı çektikten 1-2 saat sonra çizginin rengi daha belirgindi.
Malesef ben göremedim canım ama adetine 9 gün varsa erken yapmışsın şuan varsa bIle cikmayabilir

Haklısınız. Keşke şu süreç hemen geçse beklemek en zoru😊 dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim 💕 hayırlı haberi alırsam yazarım inşallah

Ben göremedim malesef ama zaten çok erken. İnşallah pozitife döner

Haklısınız. Keşke şu süreç hemen geçse beklemek en zoru😊 dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim 💕 hayırlı haberi alırsam yazarım inşallah
Yumurtlama gununu biliyosan ve degerlendirdiyseniz 14 gün say canım üzerinden ozaman silikte olsa çizgi görünmeye baslar ben 1.5 yılın sonunda çok şükür o silik çizgiyi görmüştüm şimdi oğlum 2.5 yaşında darısı tüm isteyenlere insaAllah 🥰

Yumurtlama gununu biliyosan ve degerlendirdiyseniz 14 gün say canım üzerinden ozaman silikte olsa çizgi görünmeye baslar ben 1.5 yılın sonunda çok şükür o silik çizgiyi görmüştüm şimdi oğlum 2.5 yaşında darısı tüm isteyenlere insaAllah 🥰
Tamam dediğiniz hesaplamayı yapacağım😊 maşallah Allah bağışlasın yavrunuzu💕 inşAllah tüm isteyenlere nasip eder Rabbim🤲🏻

Hamilemisiniz aceba🥰

Merhaba, hayır değilmişim😔 bu ay yine başa döndük🤗
Hayırlısı olsun🥰rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin🥰bende adetimi bekliyorum, hiç çizgi çıkmıyor malesef, sadece kuruma çizgileri oluşuyor bunun gibi

Eklentiler

• 20210317_105501.jpg
    20210317_105501.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 200
Hayırlısı olsun🥰rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin🥰bende adetimi bekliyorum, hiç çizgi çıkmıyor malesef, sadece kuruma çizgileri oluşuyor bunun
Hayırlısı olsun🥰rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin🥰bende adetimi bekliyorum, hiç çizgi çıkmıyor malesef, sadece kuruma çizgileri oluşuyor
Hayırlısı olsun🥰rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin🥰bende adetimi bekliyorum, hiç çizgi çıkmıyor malesef, sadece kuruma çizgileri oluşuyor bunun gibi

Umarım hamilesindir ama bu kuruma çizgileri bu zamana kadar beni hep yanılttı😔 adet geçtikten sonra yapılması gerekiyor sanırım testler. Bu ay ilk defa ovulasyon testi deneyeceğim yumurtlama gününü hesaplamak için, Rabbim hepimize nasip eder inşAllah🥰❣️

İnşallah canım♥️Allahtan hayırlısı olsun, bende adet olacağımi hissediyorum ama olmamak için dualar ediyorum🥰

Back