• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK TESTİME BAKAR MISINIZ

Aritmede güvenim yoktu Buda araştırdığım kadarıyla iyi duratest ama pazartesi kan vericem mutlaka ama freely marka kaset test yaptım çıkmadı şimdi bunu kafaya takıcam yarına kadar hahahahhaah ama var gibi duruyor
Yok yok kafaya takma rahat ol iki testte net kırmızı bence inşallah var en güzeli kan testi güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah 🤲 ❤️

Eklentiler

• 1000016003.webp
    1000016003.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 1000016101.webp
    1000016101.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 46
Kan vermedim ama bugün baya adet oldum çizgilerim kırmızıydı ama ne diyeceğimi bilemedim ya kafam kazan gibi
Halla halla iki testinizde gayet netti tövbe acaba yalancı çıkaran testlerdenmiydi çok üzüldüm 💐 Rabbim inşallah en güzel hayırlı zamanda sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲🥹

Halla halla iki testinizde gayet netti tövbe acaba yalancı çıkaran testlerdenmiydi çok üzüldüm 💐 Rabbim inşallah en güzel hayırlı zamanda sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲🥹
Amin inşallahhhh isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın ama durum böyle bende acaba kimyasal mı oldu

Back
X