Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artımed erken gebelik testitestin markasi ne cnm
Yarın bi kan vereceğim yine de şu an elimde başka yokCanım bu marka direk bile çizgi çıksa çok yaniltiyor berbat bi marka nasıl satılıyor anlamadım :/ o yüzden başka marka ile denemeni tavsiye ederim
İnşallah gönlünce olurYarın bi kan vereceğim yine de şu an elimde başka yok
Ben de öyle düşünüyorum da bi merakta hissediyor insan acaba diyor bakalım hayırlısıCanım negatif
İnşallah canım sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebişini darısı başımaİnşallah gönlünce olur![]()
Aminnİnşallah canım sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebişini darısı başıma![]()
Ben bu marka yaptım gecikmem oldu 4 gün anında pozitif verdi daha belirgindi ama negatif çıktı kan maalesef bu ayı bekliyorum.Artımed erken gebelik testi
Çok hatalı çıkarıyormuş maalesef bu marka bi daha almamBen bu marka yaptım gecikmem oldu 4 gün anında pozitif verdi daha belirgindi ama negatif çıktı kan maalesef bu ayı bekliyorum.
Bana Burda bi marka önerdiler o çok güvenilir miş internetten 20 tane sipariş vermiştim markası labouquick marka onu denemeye baslıycam 8 gün kaldı adet olmamaÇok hatalı çıkarıyormuş maalesef bu marka bi daha almam
Hadi bakalım hayırlısı canım inşallah sağlıkla bize de nasip olurBana Burda bi marka önerdiler o çok güvenilir miş internetten 20 tane sipariş vermiştim markası labouquick marka onu denemeye baslıycam 8 gün kaldı adet olmama