Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi baya kırmızı pozitif görünüyor umarım yalancı değildirREGLE 1 var
Marka aritmed olduğu için tam sevinemiyorum yorum sizin sizce ??
Acile koşmalı mıyım
Ay umarım umarımmmmmmÇizgi baya kırmızı pozitif görünüyor umarım yalancı değildir![]()
Sabah istiyorsanız kan vermeye gidin inşallahREGLE 1 var
Acile koşmalı mıyım
Sabah ilk idrarla yapın sonra kan vermeye gidin inşallah pozitiftirAyyy hala bi korku var içimde ya yoksa diyesabah ilk idrarla mı denesem bir kere de sonra mı kan vermeye gitsem acaba
REGLE 1 var
Acile koşmalı
Ben kendi adıma sana hayırlı olsun diyimm çünkü bariz belliiiiAyyyyyyyyyyyy inşallah![]()
Merhaba var bencede kan verin sonucu soyleyinnn olur muuREGLE 1 var
Acile koşmalı mıyım
Test yaptım şimdi kasette çıkmadı farklı marka aldım duratest diye ekliyorum fotoDeniz hanım sonucunuz ne oldu tekrar test yaptınız mı yada kan verdiniz mi
Buda baya belirgin çıkmış bence kan verme imkanınız varsa kan verin en azından kafanız rahat olurEkledim
Aritmede güvenim yoktu Buda araştırdığım kadarıyla iyi duratest ama pazartesi kan vericem mutlaka ama freely marka kaset test yaptım çıkmadı şimdi bunu kafaya takıcam yarına kadar hahahahhaah ama var gibi duruyorBuda baya belirgin çıkmış bence kan verme imkanınız varsa kan verin en azından kafanız rahat olurpeki bu test güvenilir mi siz daha iyi bilirsiniz