Hamilelik testimde silik çizgi çıktı hamilemiyim yoksa kuruma çizgisi mi

Ay bende sevindim valla güzel çıkmasına senin adetine kaç gün var ki 79 çıktı
Benim 79 çıktığında 4 veya 5 gün vardı, yarın tekrar yaptıracağım. Adet günüm 14 veya 15’i olması gerek ben ilaç kullanmayı yeni bırakmıştım o yüzden düzenimi çok takip edemeden hamile olduğumu öğrendim, çok emin değilim günleriyle ilgili. 17 ekim bir önceki başlangıç tarihimdi

Benimki pazar günüydü pazartesi kan verdim 381 çıktı iyi gibi sonuç bilemedi. Bir iki hafta bekleyip kadın doğuma gideceğim

Kızlarrr sizin ilişkiniz tam yumurtlama günü mü oldu öyle mi hamile kaldınız ? Ben cumartesi akşam ve Salı öğlen ilişki yaşadım sizce tutar mı

Eklentiler

• 5E1331CB-1D59-4C77-B31F-5DCEF1896A82.jpeg
    115,6 KB · Görüntüleme: 13
Kızlarrr sizin ilişkiniz tam yumurtlama günü mü oldu öyle mi hamile kaldınız ? Ben cumartesi akşam ve Salı öğlen ilişki yaşadım sizce tutar mı
Hiç takip etmedim ben gün aşırı oldu bazen bazen her gün bazen bi hafta bile olmadığı zamanlar oldu çok kasınca ister istemez psikolojimiz yıprandı bizde saldık çayıra öyle isabet oldu

Hiç takip etmedim ben gün aşırı oldu bazen bazen her gün bazen bi hafta bile olmadığı zamanlar oldu çok kasınca ister istemez psikolojimiz yıprandı bizde saldık çayıra öyle isabet oldu
Sanırım en güzeli o ya ben de bu ay kalmazsam hamile diğer ay test falan almayacağım

Şimdi gebelik tarihi adetin son gününden mi yoksa ilk gününden mi hesaplanıyor ilk gün 13 Ekim son gün 18 Ekim 3 hafta mı 5 hafta mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…