Kan sonıcum 381 çıktıBugün kan verdim 78 çıktı
Tekrarla bence ilk dakikalar önemliCope attiğim icin kaçnci dakikada cikti bilmiyorum yrn sabah tekrarlayacağim
Ayyyyy maşallah nasıl sevindimKan sonıcum 381 çıktı
Ay bende sevindim valla güzel çıkmasına senin adetine kaç gün var ki 79 çıktıAyyyyy maşallah nasıl sevindimsağlıkla büyüsün
Benim 79 çıktığında 4 veya 5 gün vardı, yarın tekrar yaptıracağım. Adet günüm 14 veya 15’i olması gerekAy bende sevindim valla güzel çıkmasına senin adetine kaç gün var ki 79 çıktı
Benimki pazar günüydü pazartesi kan verdim 381 çıktı iyi gibi sonuç bilemedi. Bir iki hafta bekleyip kadın doğuma gideceğimBenim 79 çıktığında 4 veya 5 gün vardı, yarın tekrar yaptıracağım. Adet günüm 14 veya 15’i olması gerekben ilaç kullanmayı yeni bırakmıştım o yüzden düzenimi çok takip edemeden hamile olduğumu öğrendim, çok emin değilim günleriyle ilgili. 17 ekim bir önceki başlangıç tarihimdi
Hiç takip etmedim ben gün aşırı oldu bazen bazen her gün bazen bi hafta bile olmadığı zamanlar oldu çok kasınca ister istemez psikolojimiz yıprandı bizde saldık çayıra öyle isabet olduKızlarrr sizin ilişkiniz tam yumurtlama günü mü oldu öyle mi hamile kaldınız ? Ben cumartesi akşam ve Salı öğlen ilişki yaşadım sizce tutar mı
Sanırım en güzeli o ya ben de bu ay kalmazsam hamile diğer ay test falan almayacağımHiç takip etmedim ben gün aşırı oldu bazen bazen her gün bazen bi hafta bile olmadığı zamanlar oldu çok kasınca ister istemez psikolojimiz yıprandı bizde saldık çayıra öyle isabet oldu
Ay psikolojiyi fena bozuyor biz boşladık valla olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok dedik vallaSanırım en güzeli o ya ben de bu ay kalmazsam hamile diğer ay test falan almayacağım
Evet evet valla bence de zaten nasip meselesiAy psikolojiyi fena bozuyor biz boşladık valla olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok dedik valla
Evet canımEvet evet valla bence de zaten nasip meselesi