Merhaba bence ikinci çizgi belirgin adetinizede az kalmış benimde böyleydi adetim bir gün geçti yapmıştım sizin ki gibi çıkmıştı hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size inşallahMerhabalar üstteki kaseti dün alttakini de bugün yaptım alttakındeki leke toz var sanıp tırnağımla aşındırdım. Merak ettiğim konu 10 Kasım adet olmam gerek ama merakımdan test yaptım bu çizgi kuruna çizgisi mi yoksa pozitif mi emin olamadım 2-2.5 ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı gelişmedi boş keseydi.
Merhaba benim testim de ayni sizin durumunuz nedir kan testi yaptirdiniz miMerhabalar üstteki kaseti dün alttakini de bugün yaptım alttakındeki leke toz var sanıp tırnağımla aşındırdım. Merak ettiğim konu 10 Kasım adet olmam gerek ama merakımdan test yaptım bu çizgi kuruna çizgisi mi yoksa pozitif mi emin olamadım 2-2.5 ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı gelişmedi boş keseydi.
Agrı olması zaten çok normal ama kasetlerde görünüyor hamilesinizdir umarım mesela ben 4 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı adetim gecikince test yaptım pozitif Allah isteyen herkese nasip etsin sizedeRegli tarihimin geçmesini bekliyorum kasıklarım ağrıyor çünkü heran adet olacakmışım gibi
Bence var bariz. Ne zamandır adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorsunuz?Bunu da az önce yaptım 3-4 dk içinde böyle silik çizgi oluştu ama işte reglime 3 gün var onu bekliyorum ama bir yandan da hani gene mi boş gebelik diye düşünmeden edemiyorum ağrım var adet ağrısı gibi bir de göğüslerim çok ağrıyor
Evet adet ağrısı gibi ağrı var daha bugün başladı hafifBence var bariz. Ne zamandır adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorsunuz?
Benim de iki üç gündür var adet ağrısı gibi. Ama sürekli bi ağrı değil arada oluyor sonra geçiyor. Sizde sürekli miEvet adet ağrısı gibi ağrı var daha bugün başladı hafif
Sürekli değil ara ara oluyor sonra gidiyor tekrar başlıyorBenim de iki üç gündür var adet ağrısı gibi. Ama sürekli bi ağrı değil arada oluyor sonra geçiyor. Sizde sürekli mi
Amin inşallah 4 tane yaptım dördü de silik çıktıAgrı olması zaten çok normal ama kasetlerde görünüyor hamilesinizdir umarım mesela ben 4 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı adetim gecikince test yaptım pozitif Allah isteyen herkese nasip etsin sizede
O zaman hamilesinizAmin inşallah 4 tane yaptım dördü de silik çıktı
İnşallah heran regli olacakmışım gibi hissediyorum o yüzden tedirginimO zaman hamilesiniz
Şuan benimde kasık agrım bel agrım hala devam ediyor doktor bebek kendine alan açmaya çalışıyor demişti o yüzden inşallah hamilesinizdir haber bekliyorum sizdemİnşallah heran regli olacakmışım gibi hissediyorum o yüzden tedirginim
Regli tarihim 10 Kasım geçince kan vereceğim o zaman haber veririm ama ilk bebek düşük olduğu için biraz tırsmıyor değilimŞuan benimde kasık agrım bel agrım hala devam ediyor doktor bebek kendine alan açmaya çalışıyor demişti o yüzden inşallah hamilesinizdir haber bekliyorum sizdem
Allahım sana bu gebeliğinin sağlıklı geçip bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ben de böyle boş gebelik geçirdim insan sevinemiyor sonra hayal kırıklığı yaşamamak için. Rahman ve rahim ismiyle nasip etsin inşallah.İnşallah heran regli olacakmışım gibi hissediyorum o yüzden tedirginim
Amin inşallahAllahım sana bu gebeliğinin sağlıklı geçip bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ben de böyle boş gebelik geçirdim insan sevinemiyor sonra hayal kırıklığı yaşamamak için. Rahman ve rahim ismiyle nasip etsin inşallah.