Hamilelik testimde silik çizgi çıktı hamilemiyim yoksa kuruma çizgisi mi

zumzumo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
26
4
24
Merhabalar üstteki kaseti dün alttakini de bugün yaptım alttakındeki leke toz var sanıp tırnağımla aşındırdım. Merak ettiğim konu 10 Kasım adet olmam gerek ama merakımdan test yaptım bu çizgi kuruna çizgisi mi yoksa pozitif mi emin olamadım 2-2.5 ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı gelişmedi boş keseydi.

Eklentiler

• IMG_0171.jpeg
    IMG_0171.jpeg
    69,1 KB · Görüntüleme: 96
Merhabalar üstteki kaseti dün alttakini de bugün yaptım alttakındeki leke toz var sanıp tırnağımla aşındırdım. Merak ettiğim konu 10 Kasım adet olmam gerek ama merakımdan test yaptım bu çizgi kuruna çizgisi mi yoksa pozitif mi emin olamadım 2-2.5 ay önce düşük yaptım 6 haftalıktı gelişmedi boş keseydi.
Merhaba bence ikinci çizgi belirgin adetinizede az kalmış benimde böyleydi adetim bir gün geçti yapmıştım sizin ki gibi çıkmıştı hayırlısı olsun inşallah rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin size inşallah 🙏

Merhaba benim testim de ayni sizin durumunuz nedir kan testi yaptirdiniz mi

Regli tarihimin geçmesini bekliyorum kasıklarım ağrıyor çünkü heran adet olacakmışım gibi

Regli tarihimin geçmesini bekliyorum kasıklarım ağrıyor çünkü heran adet olacakmışım gibi
Agrı olması zaten çok normal ama kasetlerde görünüyor hamilesinizdir umarım mesela ben 4 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı adetim gecikince test yaptım pozitif Allah isteyen herkese nasip etsin sizede 😊

Bunu da az önce yaptım 3-4 dk içinde böyle silik çizgi oluştu ama işte reglime 3 gün var onu bekliyorum ama bir yandan da hani gene mi boş gebelik diye düşünmeden edemiyorum ağrım var adet ağrısı gibi bir de göğüslerim çok ağrıyor

Eklentiler

• IMG_0172.jpeg
    IMG_0172.jpeg
    53,7 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_0173.jpeg
    IMG_0173.jpeg
    79 KB · Görüntüleme: 64
Bunu da az önce yaptım 3-4 dk içinde böyle silik çizgi oluştu ama işte reglime 3 gün var onu bekliyorum ama bir yandan da hani gene mi boş gebelik diye düşünmeden edemiyorum ağrım var adet ağrısı gibi bir de göğüslerim çok ağrıyor
Bence var bariz. Ne zamandır adet ağrısı gibi ağrılar yaşıyorsunuz?

Agrı olması zaten çok normal ama kasetlerde görünüyor hamilesinizdir umarım mesela ben 4 gün önce erken gebelik testi yaptım çıkmamıştı adetim gecikince test yaptım pozitif Allah isteyen herkese nasip etsin sizede 😊
Amin inşallah 4 tane yaptım dördü de silik çıktı

Bence hamilesiniz. Ben de böyle silik çizgiyle öğrenmiştim pozitifin genelde yanılması olmuyor deniyor testler için

Şuan benimde kasık agrım bel agrım hala devam ediyor doktor bebek kendine alan açmaya çalışıyor demişti o yüzden inşallah hamilesinizdir haber bekliyorum sizdem
Regli tarihim 10 Kasım geçince kan vereceğim o zaman haber veririm ama ilk bebek düşük olduğu için biraz tırsmıyor değilim

İnşallah heran regli olacakmışım gibi hissediyorum o yüzden tedirginim
Allahım sana bu gebeliğinin sağlıklı geçip bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ben de böyle boş gebelik geçirdim insan sevinemiyor sonra hayal kırıklığı yaşamamak için. Rahman ve rahim ismiyle nasip etsin inşallah.

Merhaba lütfen benim testime de bakar mısınız? Sizce çift çizgi var mı? Adetime 5-6 gün var
IMG_9284.jpeg
IMG_9284.jpeg

Allahım sana bu gebeliğinin sağlıklı geçip bebeğini kucağına almayı nasip etsin. ben de böyle boş gebelik geçirdim insan sevinemiyor sonra hayal kırıklığı yaşamamak için. Rahman ve rahim ismiyle nasip etsin inşallah.
Amin inşallah

X