cnm 2 yada 3 gün öncesinde çıktığını duydum ama bu çok erken tabi üstüne görmede olabilir dicem o da bu kadar silik çıkarmaz hayırlısıyla inşallah gebedir:)
benim de çok erken çıkmıştı hayırlı olsun inşallah. 3 gün sonra tekrar eder koyulaşmasını takip edersin :)
O zaman insallah hamilesindir bu gun vaktin varsa bugun bile git derim bir saat suruyor özel hastanede haberini buradan aliriz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hayırlı olsunTam guvenmiyodum ama hastaneye gttim adetim gecmedi ama bn test yaptm boyle ckti dedim ordakilerdee buyuk bi ihtimalle cok cok yeni dedi
canım hayırlı olsun
Dur cnm hemen sevinmeyeyim kan testi yaptrcaktm heri pazartesi yaptrcam bekleyeyim biraz cok zor ama :)
canım idrarda çıktıktan sonra kanda çıkıyodemekki erken yumurtlamışsın
Bilmem ki oylemidirhadi isallah
inş. öyledir çünkü çok erken çıkmış başka açıklaması yok ebir sürüde test yaptın hepsinde de çıkmış. niye pazartesiyi bekliyosun kan için
Bilmiyorum cnm aradan 3 gun daha gecsin bakalim
belli daha çok yeni sabrın varsa biraz daha bekle kesin kanda sonucu alırsın
Yok o konuda bn cok sabirliyimdr 1 senedir bu ani bkliyorum oldu gibi gibi biranda sevinip sonra uzulmek istemiyorum 3 gun daha bkliyim hem adetim yKlasir daha adetime 9 gun var :)
canımm bende senin gibiydim çok korktum testi yapmaya hatta testi yaptığımda bakmadım sonra cesaretimi toplayıp baktım ve ikinci çizgiyi gördüm o an ki heycanımı anlatamam inş. sende yaşarsın tatlım
Skyrs canım bel ağrın ve kasık batman var mı?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben adetime 6 gün varken idrar testinde öğrendim hamileliğimi ertesi günü de hemen gidip kan vermiştim ve o da pozitif çıkmıştı...
Ben adetime 6 gün varken idrar testinde öğrendim hamileliğimi ertesi günü de hemen gidip kan vermiştim ve o da pozitif çıkmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?