arkadaslar idrar testi yaptm birisi silik cikti bi bakarmsiniz Eki Görüntüle 1124806
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar idrar testi yaptm birisi silik cikti bi bakarmsiniz Eki Görüntüle 1124806
cnm adetin 2 haziranda değilmi bu gebelik testi mi?
Evet cnm 1 haziranda adetim yanls yamsm adetim vecmedi cok rahatszdm test yapim dedim ckti
cnm adetin 2 haziranda değilmi bu gebelik testi mi?
Tam guvenmiyodum ama hastaneye gttim adetim gecmedi ama bn test yaptm boyle ckti dedim ordakilerdee buyuk bi ihtimalle cok cok yeni dedi
bebeğim benim inşallah hamişsindir ama çok erken değilmi daha 9 gün var.....gerçi adetten hemen sonra kaldıysan çıkabilirde tekrar bir teste dahha bak ya da kan testine.......
Ogrenmek icin en kolay yol kan testi ben idrarda yaptim gorunmedi iki gun gecmisti ama kanda bakilinca pozitif çıktı idrarda da 10 gun sonra yapinca çıkmıştı
kan testi yaptınmı peki hastanede ne dediler?
Skrys biliyorum boyle konusaraak leyleupla araniza girmek istiyorum ama bana bir tanıdık kadın dogumcu adete yakin da boyle bir sonuç cikabilecegini soylemisti ben iki gun gecip kanda yaptrmama ragmen sonrasinda iki gune bir, bir hafta boyunca kan testi yaptrdim ve deger yukselmeye devam etti ayrica hamile kaldigini gormek icin adetin gecmesi gerekiyormus ama inşallah hamilesindir ben de hamile kalmadan iki uc boyle umitlendim umarim Rabbim tez zamanda nasip eder
Skrys biliyorum boyle konusaraak leyleupla araniza girmek istiyorum ama bana bir tanıdık kadın dogumcu adete yakin da boyle bir sonuç cikabilecegini soylemisti ben iki gun gecip kanda yaptrmama ragmen sonrasinda iki gune bir, bir hafta boyunca kan testi yaptrdim ve deger yukselmeye devam etti ayrica hamile kaldigini gormek icin adetin gecmesi gerekiyormus ama inşallah hamilesindir ben de hamile kalmadan iki uc boyle umitlendim umarim Rabbim tez zamanda nasip eder
evet cnm 1 haziranda adetim yanls yamsm adetim vecmedi cok rahatszdm test yapim dedim ckti
Cnm hayirli olsun inşallah hemen kan testi yaptir nazi bunyelerde gebelik cabuk idrara karisir bazen geç. Ne belirtilerin var cnm bir de hmn mi cikti yoksa bekledim mi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?